10 Вредни женски програми, които пречат на щастливите взаимоотношения

Защо говорим за програми ли? Защото привличаме Мъже, които им съответстват напълно. Всеки мъж доказва коректността на нашите вярвания. Ние носим едновременно няколко програми и едната произлиза от другата. Подпомагат се взаимно.

 

Кои са 10-те вредни за жените програми?

 

 1. Аз съм сама (т.е. Мога да разчитам само на себе си, ако не съм аз, никой няма да реши да го направи за мен).
 2. Мъжете са слабаци (следователно – мъжете нищо не могат да направят, отказват се при първата трудност).
 3. Мъжете са идиоти (следователно – рано или късно връзката с Мъж ще бъде поставена под опасност и ще свърши с подлост от негова страна).
 4. Мъжът не може да бъде главен (защото аз трябва да контролирам всичко – ако му се доверя за нещо, той ще го обърка. Или само аз знам какво е най-добре за мен, а той не знае, затова не може да реши кое ще бъде най-добре за двама ни).
 5. На мъжете не трябва да се доверяваме – относно чувства и отношения (следователно – той може да ме предаде по всяко време, а аз трябва да бъда винаги нащрек).
 6. Мъжете не разбират Жените (следователно – няма да се опитвам да обяснявам и да създавам дълбока връзка в отношенията ни).
 7. Мъжете са неудачници (докато съществува това убеждение, щастливите и успешни мъже умишлено са игнорирани, следователно – с останалите няма да се получи).
 8. На мъжете не трябва да се доверяваме за решението на нито един въпрос – (следователно – той не може да направи нищо нормално и ефективно.
 9. Аз знам най-добре (следователно – няма дори и да слушам мнението му, така или иначе нищо няма да каже и ще направя така, както аз реша).
 10. 10.Изобщо не ми е нужен мъж (следователно – аз мога да живея без него). Но в женската природа е заложено да се реализира в семейство – ако продължавате да поддържате това убеждение, има вероятност да привличате само мъже, които не желаят сериозна връзка.

 

      Как звучат същите програми, но „пренаписани“:

 

 1. Моля Мъжа за помощ и подкрепа. Светът мидава всичко, от което имам нужда. Доверявам се на живота. Има въпроси, на които е по-добре да се доверим на Мъжете, тъй като те ги решават по-бързо и ефективно.
 2. Мъжете са силни. Силата е част от природата им. Те могат да се справят с всяка трудност.
 3. Има порядъчни Мъже, които ценят Жените – това е първи етап. Вторият – Мъжете се отнасят към мен спрямо представата, която аз имам за самата себе си (само с това вътрешно отношение се привлича достоен мъж).
 4. В отношенията главно място отдавам на Мъжа, тъй като ценя усещането да бъда защитена, да имам опора – това е задължително условие, за да присъстват тази опора иподкрепа във връзката. Природата на Мъжа е насочена към това да прави Жената щастлива. А признанието от страна на Жената е вид позволение Той да направи това. Главна роля не означава подчинение, а взаимоотношения. Това „позволение“ му помага да прояви най-добрата си мъжка природа и да направи отношенияталеки.
 5. На Мъжете може да се доверявам. Те винаги усещат кога Жената има нужда от помощ и кога могат да направят нещо за нея. Ако аз му се доверя, ще ми се довери и Той – само така може да се създаде истиска връзка.
 6. Мъжете много искат да разберат Жените, защото съществуването им е насочено към тяхнто щастие. Ако има нещо, което не разбират, аз го обяснявам, защото много искам отношенията да се задълбочат.
 7. Мъжете са способни да покорят най-високите върхове – това е като зов на природата. „Ти ще бъдеш силен, ако аз съм близо до теб“ – това означава „какво да направя за твоята най-добра реализация“. Затова не трябва да преча на Мъжа да се проявява.
 8. Мъжете лесно се справят с решението на различни задачи – в природата им е да постигат победа. Ако той греши, аз няма да акцентирам върху това. Това е начин той да се превръща в силен Мъж, а аз да знам, че той ще доведе нещата до съвършенството им.
 9. Харесва ми да се съветвам с Мъжа за обикновени неща и да търся неговата помощ – така усещам, че сме отбор. Има нещо, което ни свързва. На мъжете им харесва да предлагат решения и да поемат отговорността в отношенията си с жена. Всяка страна отчита интересите на другата – разбираме се прекрасно.
 10. 10.Търся Мъж за цял живот – с него искам да създам семейство, искам да обичам и да бъда обичана. У мен има събрана много нежност, топлина и любов, които искам да отдам на любимия си. Не искам да решавам всичко сама, а до мен да има силен мъж, на чието рамо да се опра. Мъж, на когото да се доверя. И му давам място да се прояви!

Няма коментари

Вашият коментар