📞 Бърза поръчка: 0898 60 59 34

Ако ти си от жените, които изпитват угризения, когато казват “не” и се критикуваш, че не си достатъчно добра, то това е за теб!
намали стреса и постигни баланс между грижата за другите и своите собствени нужди и желания без да жертваш собственото си щастие и без да се чувстваш виновна като поставяш себе си на първо място
Само За 6 Минути На Ден! 

(дори да си най-ангажираната перфектна майка, партньор, грижовна дъщеря, успешна професионалистка)

 Толкова сме убедени в стойността, която ти даваме, че удължаваме нашата гаранция от 14 на 180 дни. Това означава, че може да върнеш обратно дневника в срок от 6 месеца, а ние ще ти върнем парите обратно без да задаваме въпроси! Единственото условие е дневникът да бъде в същото състояние, в което си го получила.

Ето какво ще получиш:

Получаваш всичко това 
само за 28,80лв

Промоцията изтича след няколко часа!

 • 00

  дни

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

 ВЗЕМИ СЕГА С +6 БЕЗЦЕННИ ПОДАРЪКА!
1
Бърза поръчка
0898 60 59 34
2
Доставка
1
Дневникът "Моето по-добро АЗ" + всички бонуси
Дневникът "Моето по-добро АЗ" + всички бонуси × 1
-
+
28.80 лв.
Общо 28.80 лв.
Доставка 5.99 лв.
Общо 34.79 лв.

Адрес за доставка

Информация за поръчка

Продукт
Общо
1
Дневникът "Моето по-добро АЗ" + всички бонуси
Дневникът "Моето по-добро АЗ" + всички бонуси × 1
28.80 лв.
Общо 28.80 лв.
Доставка 5.99 лв.
Общо 34.79 лв.

Метод на плащане

 • Наложен платеж при доставка

Плащане с наложен платеж след преглед

Ще получиш подаръците си на посочения при поръчката имейл

Само за 6 Минути на ден, тази мощна програма ще ти помогне:
Не се тревожи, този Дневник не е като останалите на пазара!
С Какво Е По-Различен ли?
 • няма повтарящи се неща, които те карат да изгубиш интерес
 • няма детински и обикновени, клиширани въпроси, които се задават във всяка книга за самопомощ 
 • няма празни страници само с редове за писане като в обикновените дневници
 • няма академични термини, неразбираеми жаргони и празнословия
 • не е планер, нито е от типа писане на благодарности и манифестиране на желание
 • не е книга с „добри съвети“ за позитивно мислене: „Просто бъде щастлив“
 • не е писана с изкуствен интелект от анонимен автор, както много други, а от квалифициран специалист, за който може да видиш информация по-надолу на тази страница
Както ти казах, това не е просто книга, нито поредният повърхностен дневник...
това е доказано работещ механизъм за справяне със стреса и изграждане на самочувствие благодарение на:
Тази програма е точно за теб, Ако ти:
ГАРАНТИРАНО! ОСЕЗАЕМА ПРОМЯНА С МАЛКО УСИЛИЯ! 
САМО ЗА 6 МИНУТИ НА ДЕН 
(3 минути сутрин и 3 минути вечер)
Ефектът от редовното записване на мислите и чувствата е научно доказан. 
Воденето на дневник се използва от години в терапията, защото спомага самонаблюдението и промяната на невронните връзки. Това е най-лесният и прост начин за справяне със стреса и промяна на емоционалното състояние!
Направи подарък, за който да ти благодарят! 
Зарадвай себе си, своята майка, сестра, дъщеря, приятелка, дори свекървата 🙂
Вече над 1900 дами се възползваха от уникалния дневник "Моето по-добро Аз"

Ето какво споделят някои от тях:

5/5
Не вярвах, че може някаква промяна да дойде от този дневник. Оказа се, че греша. Пишех всеки ден сутрин и вечер по 5 минути. Отне ми около 1 месец да го завърша и уау, когато се върна и погледна бележките си от първите 2 глави, останах поразена от това колко много се беше променила моята увереност и мисловен процес към по-добро. След прочитането на тази книга се чувствам по-уверена и влюбена в себе си. Приложих много уроци от тази програма в действие и те наистина сработиха. Толкова съм щастлива, че дадох шанс на този дневник. Всеки, който преживява труден период на съмнение в себе си и липса на увереност, задължително трябва да пробва програмата.
5/5
Да обичаш себе си е доста трудно, особено за жените. Борих се с това през целия си живот и в момента съм на път да създам по-добри навици, докато се уча да обичам себе си. Тази работна тетрадка е страхотна! Изпробвала съм много други подобни програми в миналото, като половината от тях съм изоставяла още в началото, защото не бяха толкова интересни и полезни. Тази трудно мога да оставя. Особено ценя начина, по който авторът се обръща към мен и разбира нещата. Има малки тестове, които ме карат да разсъждавам за напредъка си, упражнения, които ме предизвикват да се замисля по-дълбоко. Купих още една за майка си, защото вярвам, че ще бъде полезна за нея в нейния път към това да обича и цени себе си!
5/5
Преди този дневник не осъзнавах колко отрицателно мисля за себе си и колко много се подценявам.
5/5
Този дневник ми беше препоръчан от моя терапевт като един от инструментите за развитие и засилване на самочувствието. Изпълних всички упражнения. По-късно, когато изпитвах трудност в това да заявя себе си се връщах към нея и ми помогна много.

5/5
Още от самото начало бях завладяна от простия, но дълбок подход. Ежедневните упражнения, изискващи само няколко минути от времето ми, постепенно промениха моето мислене от безразличие и апатия преминах към състояние на истинско удовлетворение.„Дневникът“ докосна всеки аспект от моя живот, помогна ми да направя положителни промени и наистина го препоръчвам от все сърце.
5/5
Все още работя с тази книга, като упражненията могат да отнемат седмици. Харесвам, че е наистина работна тетрадка, че упражненията ми помагат за напредъка, който искам да постигна.
5/5
Обожавам този дневник. Буквално правя 3-4 страници всеки ден и съм завладяна от осъзнаванията към които ме води. Пиша на тихо, спокойно място с лека музика, за да мога да се съсредоточа и е наистина приятно. Определено ми помогна със страховете ми и вече не съм толкова сурова към себе си.
moeto-po-dobro-az-coaching-dnevnik-nlp-transformacia-duhovna-osuznatost-vanya-pavlova (1)
5/5
Аз съм треньор по личностно развитие и винаги търся добри ресурси за по-добро разбиране на психологията и психическото здраве. Това е хубава програма с упражнения и обяснени различни реакции на травмите, заедно с различните техники, използвани за справяне с различни неща. Бях впечатлена от дълбочината на подробностите, предлагани в тази книга. Дори се докосва до темата за управлението на болката емоционално и физически.

moeto-po-dobro-az-coaching-dnevnik-nlp-transformacia-duhovna-osuznatost-vanya-pavlova (1)
5/5
Този дневник е невероятен. Купих един за себе си и още 3, за да ги подаря. Взех го с идеята за изцеление от травмите, които имам от майка си. Заради тях привличах хора, които се възползваха от мен и нямах никакви лични граници. С писането всеки ден осъзнах къде е проблема и започнах да преработвам тези ограничения. Сега се чувствам по-цялостна и по-свободна да бъда себе си.
lubov-kum-sebe-si-shtastie-vqra-v-sebe-si-vanya-pavlova-premium-coaching-nlp (111)
5/5
Тази работна тетрадка е много лесна за използване и ме успокоява, когато се притесня за нещо. Това да записваш мислите си и да се върнеш след време е изключително полезно за мен и за приятелките ми, които споделят моето мнение.
5/5
Плачах, докато пиша, усмихвах се, докато пиша... през всякакви емоционални състояния преминах, но се радвам, че успях да погледна себе си по нов начин. Дневникът ме накара да си пропомня някой неща, които бях забравила и да ги оценя още повече. Това е страхотен дневник. Горещо го препоръчвам.
5/5
Ако търсите книга, която да ви предизвика да опознаете и заобичате своя атентичен по-добър аз, то това е за вас.
5/5
Тази книга надмина очакванията ми, превъзхождайки дори ползите от терапията. Като някой, който е посетил няколко терапевта, този дневник не само ми предостави възможност за изразяване, но ме снабди с инструменти за саморефлексия.
5/5
Определено помага да се получи представа за това как се чувстваш в различни ситуации и как да ги преодолееш по-леко. Аз съм на половината на дневника и го намирам за мотивиращ и разширяващ мисленето. Спрях да се критикувам и станах много по-осъзната.
5/5
Добре че си купих тази програма. Направо ми отвори очите и ме накараха да осъзная колко далеч трябва да продължа в моето пътешествие към себеприемането и прошката!

Здравей, Аз съм Ваня Павлова - автор на дневника "Моето по-добро аз"

Искам лично да ти благодаря, че прочете тази страница.

Искам да знаеш, че не си сама в това, което преживяваш. И аз съм била на твоето място. В живота си се сблъсках с много трудности, чувствах се отхвърлена, провалена и не виждах смисъл и посока, особено след 3-месечната изолация и психически тормоз, на който бях подложена при участието ми в риалити формата „Фермата“ 7. 

Определено разбрах какво значи да си на дъното – емоционално срината. Вероятно и ти преживяваш труден период. Може би не знаеш как да излезнеш от тази дупка и да запълниш празнината отвътре. Сигурно си споделила на близък човек, но сякаш не те разбира; сякаш си сама и не виждаш изход.

Всичко ми е до болка познато… Именно затова създадох дневника „Моето по-добро аз“, за да разбера самата себе си по-добре, да излея мислите и чувствата си и да се освободя от тревогите и гнева си. Тази уникална програма може да ти помогне да направиш същото и ти. Можеш да отриеш своето по-добро аз, за да живееш един по-спокоен и щастлив живот, какъвто заслужаваш!

 

Прегръщам те и знай, че съм до теб!

С любов & светлина, Ваня Павлова

Още мъничко за мен:

Промени живота си и ти! Вземи сега:

 Толкова сме убедени в стойността, която ти даваме, че удължаваме нашата гаранция от 14 на 180 дни. Това означава, че може да върнеш обратно дневника в срок от 6 месеца, а ние ще ти върнем парите обратно без да задаваме въпроси! Единственото условие е дневникът да бъде в същото състояние, в което си го получила.

Получаваш всичко това
само за 28,80лв

1
Бърза поръчка
0898 60 59 34
2
Доставка
1
Дневникът "Моето по-добро АЗ" + всички бонуси
Дневникът "Моето по-добро АЗ" + всички бонуси × 1
-
+
28.80 лв.
Общо 28.80 лв.
Доставка 5.99 лв.
Общо 34.79 лв.

Адрес за доставка

Информация за поръчка

Продукт
Общо
1
Дневникът "Моето по-добро АЗ" + всички бонуси
Дневникът "Моето по-добро АЗ" + всички бонуси × 1
28.80 лв.
Общо 28.80 лв.
Доставка 5.99 лв.
Общо 34.79 лв.

Метод на плащане

 • Наложен платеж при доставка

Плащане с наложен платеж след преглед

Промоцията изтича след няколко часа!

 • 00

  дни

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Често задавани въпроси:

Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни.

 

Подаръците ще получите на същия ден, в който си вземете книгата от куриера. Ще ви бъдат изпратени на имейл.

 

Абсолютно! Имаме безпроблемна политика за връщане. Ако книгата-дневник не отговаря на вашите очаквания, можете да я върнете в определения период и ще получите пълно възстановяване. Вашето удовлетворение е наш приоритет.

Разбираме важността на доверието. Рецензиите ни са от истински клиенти, които истински споделят своите преживявания, които са коментирали сами под нашите постове в социалните медии.

Не се колебайте да се свържете с нас, и можем да предоставим допълнителни свидетелства или отговорим на всякакви конкретни въпроси, които може да имате.

Спазваме всики Европейски закони относно личната информация. Нашата уеб страница използва надеждни мерки за криптиране, за да защити вашите данни. 

Ние ценим ясната комуникация. Екипът ни за обслужване на клиенти е винаги на разположение, за да ви помогне. Можете да се свържете с нас по имейл или по телефона. Стремим се да реагираме бързо и да се справим с всякакви въпроси, които може да имате през целия процес на пазаруване.

ДА!  Отличен избор за подарък за ваша приятелка, майка, сестра, дъщеря, свекърва.