ВНИМАНИЕ! Ако си търсиш другар в живота, но ти е трудно да го намериш, то това е точно за теб!

Без значение възрастта ти, без неудобни свалки и неангажиращи връзки, без онлайн чатове с непознати и стоене в рутината на сивото ежедневие в очакване да ти провърви в любовта...
Създай нови контакти и срещни подходящ човек за сериозна връзка
Дори и да си най-стеснителният човек на света, който се притеснява и никога не е опитвал подобно нещо!

Клуб за срещи и Запознанства на живо и Онлайн за необвързани

(Адаптирани за различните възрастови групи!!! 

Гледай Видеото, За Да Научиш Повече за Събитията на клуба 👇
(Продължителност на видеото 3:26)

Този 1-годишен клуб за запознанства НА ЖИВО и ОНЛАЙН включва ежемесечни събития, на които може да се запишеш за участие, ако:

 • Търсиш сериозна връзка, но не успяваш да срещнеш точния човек
 • Мислиш си, че вече не са останали свободни свестни хора.
 • Изпитваш притеснения да се запознаваш с нови хора
 • Не ти върви в личен план и търсиш начини да рестартираш живота си
 • Нямаш деца, а възрастта ти напредва
 • Повечето ти приятели са женени с деца и няма с кого да излизаш
 • Си с разбит брак, но не се отказваш от любовта
 • Писнало ти е от неангажиращи връзки, сайтове за запознанства и чатове с непознати или свалки по баровете
 • Искаш да излезнеш от черупката на самотата и изолираността си и да създадеш нови контакти
 • Имаш нужда от опора и рамо, на което да се опреш в труден момент

Събитията се провеждат в София. Ако имаш желание да участваш, е необходимо да се запишеш по телефона и да заплатиш билет. Когато се събере подходяща за твоята възраст група, ще се свържем с теб, за да ти дадем повече информация за събитието.

/Групите са лимитирани до запълване на местата!/

(Организаторите си запазват правото да правят промени като навременно уведомяват всички записани участници)

Телефон за записване:
0898 60 59 34

ЗА ХОРАТА, КОИТО ИЗБЕРАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В КЛУБА! 👇

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ – 0% РИСК ЗА ТЕБ!!!

Ако след тази 1 година в клуба ми кажеш, че не си се запознал/а с никого, нищо не си научил/а и нищо в живота ти не се е променило, ще ти върна 100% от сумата!
Единственото условие е да участваш във всички срещи и събития на живо и онлайн през годината.

Почти всеки месец има събития за различни възрастови групи! Ако не успееш да се включиш в първото, то билета ти не се губи и може да го използваш за някое следващо.

Ако избереш да станеш член на клуба, всички събития и срещи през цялата година са безплатни за теб. Членовете получават още допълнителни възможности за общуване помежду си, разходки и специални бонуси, за които може да разбереш, ако прочетеш до края на страницата.

Може да имаш придружители на събитието.Може да дойдеш с необвързаните си приятели, които са участват заедно с теб. Важно е да уточниш броя и имената на всички придружители при регистрация! Това ни помага да поддържаме приблизително равен брой мъже и жени. 

Може да участваш неограничен брой пъти. Всяко събитие за запознанства е уникално и много различно от предходното, поради различните участници.

На колкото повече събития присъстваш, толкова по-голям шанс имаш да срещнеш твоя човек. Важното е да не губиш вяра и надежда, ако още на първото събитие не се случи това.

Може да участваш и ако си от друг град извън София. Може да дойдаш до София и да пътуваш обратно към твоя град още в същия ден или да се настаниш в хотел и да разгледаш града на следващия ден. Ако сте се харесали с някого на събитието за запознанства, имате възможност да се срещнете отново и да се опознаете по-добре.

Знаеш ли какво е общото между запознанствата на живо за необвързани и експедиция в непозната джунгла?

Всеки път, когато тръгваш на такова приключение, не знаеш точно какво ще откриеш – може да се натъкнеш на скрити съкровища, да се изправиш пред неочаквани предизвикателства или да откриеш красиви, непознати земи. Ето как стоят нещата:

 1. Подготовка за експедицията (подготовката за запознанства): Преди да тръгнеш в джунглата, ти се подготвяш – събираш необходимите инструменти, проверяваш екипировката си и правиш план. В света на запознанствата, това означава да разбереш какво търсиш в другия, да си готов емоционално за нови запознанства и да имаш позитивно отношение към новите възможности.

 2. Стъпване в непознатата джунгла (първата среща): Когато за пръв път влезеш в джунглата, всичко ти се струва ново и вълнуващо, но и малко плашещо. Първите срещи са точно такива – те са пълни с възможности за нови открития за другия човек и за самия теб, но също така може да донесат и  притеснения от неизвестността и общуването с непознати.

 3. Пътешествие през джунглата (развитие на отношенията): Като продължаваш да изследваш джунглата, научаваш нови неща, сблъскваш се с предизвикателства и може би дори се изгубваш понякога. В запознанствата на живо, развиваш дълбочина в отношенията, преодоляваш общи трудности и разкриваш слоеве на личността, които са били скрити.

 4. Откриване на скрити съкровища (намиране на истинска връзка): Най-вълнуващата част от експедицията е, когато откриеш нещо наистина стойностно – може би екзотично растение, красив водопад или дори скрито съкровище. В света на запознанствата, това е моментът, когато намираш някой, който наистина резонира с теб, където взаимните чувства и интереси се превръщат в истинска, дълбока връзка.

Запознанствата на живо са приключение, което изисква смелост, отвореност към нови преживявания и готовност да се сблъскаш с неизвестното. Всяка среща е възможност да разшириш своите хоризонти, да научиш нещо ново за себе си и за другите, и кой знае – може би да откриеш твоето съкровище >>> сериозен човек готов за истинска любов.

 
Участието в клуба за запознанства ще ти помогне да:
Социалният ВП Клуб за Необвързани е всичко, от което се нуждаеш, за да Се Запознаеш С Нови Хора И Да Намериш Точния За Теб Партньор​

Почти всеки месец има по 1 събитие за определена възрастова група. При събиране на повече хора може да се проведат и повече събития в месеца. 

Има също разходки по екопътеки и спа уикенди за необвързани. Включени са програмата и активностите, организирани от Ваня с цел свързване и комуникация между участниците.

(Превоз, нощувки и храна се заплащат допълнително при организиране на такова приключение. За членовете на клуба ще бъдат на преференциални условия! )

Всеки месец имаме онлайн среща на клуба. Това е целогодишен коучинг с мен – Ваня Павлова във формат /12 месеца/, където може да задаваш личните си въпроси към експерт и да подобриш себе си в много аспекти. Получаваш и допълнителна подкрепа и още много добавена стойност във всякакви форми ексклузивно само за членовете на ВП КЛУБ. Получавате насоки за преодоляване на притеснението, излъчване на самоувереност, тактики в комуникацията, език на тяло, първо впечатление и други изключително практични и ценни стратегии и техники за свързване с другите хора.  
  

Когато някой ви допадне, може да ви организираме индивидуална среща с човека първо онлайн или по телефона, а след това и на живо.

Достъпът ти дава възможност да представиш себе си, за да те видят другите. Ти самия ще имаш достъп до всеки член на клуба, така че да видиш и опознаеш учасниците още преди срещите на живо. Ще имаш контакт с всички участници в клуба. Дори да не си успял да се запознаеш с някой човек, с който имаш желание, то може след това да се свържеш с него от групата. Ако си избрал опцията „match-making“, аз ще подпомогна избора ти на точен за теб човек и ще улесня свързването с него/нея. 

👋 Здрасти! Аз съм Ваня и съм водещ на събитията за запознанства
често задавани въпроси

Защото е много по-изгодно и много по-ефективно. Получаваш много повече неща за много по-малко пари, но не това е най-ценното. С другите участници изграждаш взаимоотношения, което е невъзможно с участието само на едно събитие за запознанство на живо. Цяла година общуваш и се виждаш с тези хора и ставате близки, което помага много за задълбочаване на връзката в интимен план, а това е основната цел, нали така?

Обади се на 0898 60 59 34 или направи поръчка през бутона в тази страница. 

Не, задължително е предварително заплащане за запазване на място за събитието. Можеш да платиш предварително билет на стойност 25лв/на човек за 1 събитие или членство в клуба по един от следните начини:

2) Revolut: https://revolut.me/vanyao6l8
3) Банков път / каса на Easypay към даденият IBAN: BG48UNCR70001523143355 / Ваня Павлова / Основание: твой телефон за връзка

Има програма с различни активности, които улесняват започването на разговори между участниците. Целта е да се разтопи леда по естествен и забавен начин, така че да няма неудобство при общуването. Никой не е задължен да участва във всичко, може ако иска само да гледа. Програмата е отворена и свободна и основната й цел е да предразположи всички да се чувстват като у дома си, да се забавляват и да се свържат помежду си.

Не, консумацията е свободна. Който каквото пожелае може да си поръча на място в заведението. Има вкусна храна и всякакви напитки. Ако искаш може и да не консумираш нищо. Твой избор.