ВНИМАНИЕ! Ако си търсиш другар в живота, но ти е трудно да го намериш, то това е точно за теб!

Без значение възрастта ти, без неудобни свалки по баровете и неангажиращи връзки, без онлайн чатове с непознати и стоене в рутината на сивото ежедневие в очакване да ти провърви в любовта...
Създай нови контакти и срещни подходящ човек за сериозна връзка
Дори и да си най-стеснителният човек на света, който се притеснява и никога не е опитвал подобно нещо!

Клуб за срещи и Запознанства на живо за необвързани със събития минимум 1 път в месеца

(Адаптирани за различните възрастови групи!!! 
Има събития за 25-40+ / както и за 45-65+ годишни)

Гледай Видеото, За Да Научиш Повече за Събитията на клуба 👇
(Продължителност на видеото 3:26)

Този 1-годишен клуб за запознанства НА ЖИВО включва ежемесечни събития, на които може да се запишеш за участие, ако:

 • Търсиш сериозна връзка, но не успяваш да срещнеш точния човек
 • Мислиш си, че вече не са останали свободни свестни хора.
 • Изпитваш притеснения да се запознаваш с нови хора
 • Не ти върви в личен план и търсиш начини да рестартираш живота си
 • Нямаш деца, а възрастта ти напредва
 • Повечето ти приятели са женени с деца и няма с кого да излизаш
 • Си с разбит брак, но не се отказваш от любовта
 • Писнало ти е от неангажиращи връзки, сайтове за запознанства и чатове с непознати или свалки по баровете
 • Искаш да излезнеш от черупката на самотата и изолираността си и да създадеш нови контакти
 • Имаш нужда от опора и рамо, на което да се опреш в труден момент

Примерна програма на 1 събитие:

18:00 – 19:00ч. – Събира се групата, настаняване и отпускане
19:00 – 21:00ч. – Старт на програмата: Вълнуващи запознанства, сближаване, предизвикателства, игри, осъзнавания, споделяния
21:00 – 22:00ч. – Празнуваме живота 

Изобилието от смях, приключения, забавления, запознанства и закачки, е гарантирано!

Не отлагай щастието си за утре… 

Запиши се още сега! >> 0898 60 59 34

/Групите са лимитирани до запълване на местата!/

Събитията се провеждат в София. Ако имаш желание да участваш, е необходимо да се запишеш по телефона и да заплатиш билет. Когато се събере подходяща за твоята възраст група, ще се свържем с теб, за да ти дадем повече информация за събитието.

📅 Планираната дата на следващо събитие се обявява в затворената група на клуба! 
(Организаторите си запазват правото да правят промени като навременно уведомяват всички записани участници)

Всеки месец има минимум 1 събитие за 1 възрастова група! Ако не успееш да се включиш в първото, то билета ти не се губи и може да го използваш за някое следващо.

Ако избереш да станеш член на клуба, всички събития и срещи през цялата година са безплатни за теб. Членовете получават още допълнителни възможности за общуване помежду си, разходки и специални бонуси, за които може да разбереш, ако прочетеш до края на страницата.

❗Може да имаш придружители на събитието.Може да дойдеш с необвързаните си приятели, които са участват заедно с теб. Важно е да уточниш броя и имената на всички придружители при регистрация! Това ни помага да поддържаме приблизително равен брой мъже и жени. 

❗Може да участваш неограничен брой пъти. Всяко събитие за запознанства е уникално и много различно от предходното, поради различните участници.

На колкото повече събития присъстваш, толкова по-голям шанс имаш да срещнеш твоя човек. Важното е да не губиш вяра и надежда, ако още на първото събитие не се случи това.

❗Може да участваш и ако си от друг град извън София. Може да дойдаш до София и да пътуваш обратно към твоя град още в същия ден или да се настаниш в хотел и да разгледаш града на следващия ден. Ако сте се харесали с някого на събитието за запознанства, имате възможност да се срещнете отново и да се опознаете по-добре.

Обща стойност на КЛУБА: 840лв. на година (70лв/mесец)


ОТСТЪПКА: -76%
 / Спестяваш: 643лв

САМО СЕГА
Членство в клуба с
НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ СЪБИТИЯ НА ЖИВО ЗА НЕОБВЪРЗАНИ ЗА 1 ГОДИНА : 
197лв./на човек 
(16.60лв на месец)


УЧАСТИЕ САМО В ЕДНО ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ: 
25лв./билет за 1 събитие за 1 участник

Телефон за записване:
0898 60 59 34

ЗА ХОРАТА, КОИТО ИЗБЕРАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В КЛУБА! 👇

100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ – 0% РИСК ЗА ТЕБ!!!

Ако след тази 1 година в клуба ми кажеш, че не си се запознал/а с никого, нищо не си научил/а и нищо в живота ти не се е променило, ще ти върна 100% от сумата!
Единственото условие е да участваш във всички срещи и събития на живо и онлайн през годината.
Знаеш ли какво е общото между запознанствата на живо за необвързани и експедиция в непозната джунгла?

Всеки път, когато тръгваш на такова приключение, не знаеш точно какво ще откриеш – може да се натъкнеш на скрити съкровища, да се изправиш пред неочаквани предизвикателства или да откриеш красиви, непознати земи. Ето как стоят нещата:

 1. Подготовка за експедицията (подготовката за запознанства): Преди да тръгнеш в джунглата, ти се подготвяш – събираш необходимите инструменти, проверяваш екипировката си и правиш план. В света на запознанствата, това означава да разбереш какво търсиш в другия, да си готов емоционално за нови запознанства и да имаш позитивно отношение към новите възможности.

 2. Стъпване в непознатата джунгла (първата среща): Когато за пръв път влезеш в джунглата, всичко ти се струва ново и вълнуващо, но и малко плашещо. Първите срещи са точно такива – те са пълни с възможности за нови открития за другия човек и за самия теб, но също така може да донесат и  притеснения от неизвестността и общуването с непознати.

 3. Пътешествие през джунглата (развитие на отношенията): Като продължаваш да изследваш джунглата, научаваш нови неща, сблъскваш се с предизвикателства и може би дори се изгубваш понякога. В запознанствата на живо, развиваш дълбочина в отношенията, преодоляваш общи трудности и разкриваш слоеве на личността, които са били скрити.

 4. Откриване на скрити съкровища (намиране на истинска връзка): Най-вълнуващата част от експедицията е, когато откриеш нещо наистина стойностно – може би екзотично растение, красив водопад или дори скрито съкровище. В света на запознанствата, това е моментът, когато намираш някой, който наистина резонира с теб, където взаимните чувства и интереси се превръщат в истинска, дълбока връзка.

Запознанствата на живо са приключение, което изисква смелост, отвореност към нови преживявания и готовност да се сблъскаш с неизвестното. Всяка среща е възможност да разшириш своите хоризонти, да научиш нещо ново за себе си и за другите, и кой знае – може би да откриеш твоето съкровище >>> сериозен човек готов за истинска любов.

 
Участието в клуба за запознанства ще ти помогне да:
Социалният ВП Клуб за Необвързани е всичко, от което се нуждаеш, за да Се Запознаеш С Нови Хора И Да Намериш Точния За Теб Партньор​

Всеки месец има минимум 1 събитие за определена възрастова група. При събиране на повече хора може да се проведат до 4 събития в месеца (всяка седмица по 1 събитие). 

Предвиждат се още еднодневни разходки по екопътеки и спа уикенди за необвързани. Включени са програмата и активностите, организирани от Ваня с цел свързване и комуникация между участниците.

(Превоз, нощувки и храна се заплащат допълнително при организиране на такова приключение. За членовете на клуба ще бъдат на преференциални условия! )

Преди всяко събитие на живо правим онлайн среща за предварителна подготовка и насоки за преодоляване на притеснението, излъчване на самоувереност, тактики в комуникацията, език на тяло, първо впечатление и други изключително практични и ценни стратегии и техники за свързване с другите хора.  
 
Това е целогодишен коучинг с мен – Ваня Павлова във формат /12 месеца/, където може да задаваш личните си въпроси към експерт и да подобриш себе си в много аспекти. Получаваш и допълнителна подкрепа и още много добавена стойност във всякакви форми ексклузивно само за членовете на ВП КЛУБ. 
 
Ако не успееш да присъстваш на някоя от тези онлайн срещи, можеш да гледаш записа от нея, когато поискаш. 
 

С този бонус получаваш вечен достъп до 34 урока, в които обясняваме в детайли психологията зад успеха на победителите. Всеки иска да бъде победител, но не всеки успява. ЗАЩО? Този курс ще ти помогне да разбереш какво ти пречи и как да го промениш, така че да се изстреляш към върха и ти. 

Достъпът ти дава възможност да представиш себе си, за да те видят другите. Ти самия ще видиш и опознаеш учасниците предварително, преди срещите на живо. Ще имаш контакт с всички участници в клуба. Дори да не си успял да се запознаеш с някой човек, с който имаш желание, то може след това да се свържеш с него от групата. Ако си избрал опцията „match-making“, аз ще подпомогна избора ти на точен за теб човек и ще улесня свързването с него/нея. 

Обща стойност: 840лв. на година (70лв/mесец)


ОТСТЪПКА: -76%
 / Спестяваш: 643лв

САМО СЕГА
Членство в клуба с НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП ДО 
ВСИЧКИ СЪБИТИЯ НА ЖИВО ЗА НЕОБВЪРЗАНИ ЗА 1 ГОДИНА : 
197лв./на година за 1 човек
(16.60лв. на месец)

УЧАСТИЕ САМО В ЕДНО ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ: 
25лв./билет за 1 събитие за 1 участник
👋 Здрасти! Аз съм Ваня и съм водещ на събитията за запознанства
често задавани въпроси

Защото е много по-изгодно и много по-ефективно. Получаваш много повече неща за много по-малко пари, но не това е най-ценното. С другите участници изграждаш взаимоотношения, което е невъзможно с участието само на едно събитие за запознанство на живо. Цяла година общуваш и се виждаш с тези хора и ставате близки, което помага много за задълбочаване на връзката в интимен план, а това е основната цел, нали така?

Обади се на 0898 60 59 34 или направи поръчка през бутона в тази страница. 

Не, задължително е предварително заплащане за запазване на място за събитието. Можеш да платиш предварително билет на стойност 25лв/на човек за 1 събитие или членство в клуба по един от следните начини:

2) Revolut: https://revolut.me/vanyao6l8
3) Банков път / каса на Easypay към даденият IBAN: BG48UNCR70001523143355 / Ваня Павлова / Основание: твой телефон за връзка

Има програма с различни активности, които улесняват започването на разговори между участниците. Целта е да се разтопи леда по естествен и забавен начин, така че да няма неудобство при общуването. Никой не е задължен да участва във всичко, може ако иска само да гледа. Програмата е отворена и свободна и основната й цел е да предразположи всички да се чувстват като у дома си, да се забавляват и да се свържат помежду си.

Не, консумацията е свободна. Който каквото пожелае може да си поръча на място в заведението. Има вкусна храна и всякакви напитки. Ако искаш може и да не консумираш нищо. Твой избор.