Дати: 12,13 и 14 АПРИЛ

3-дневно онлайн събитие на живо

Ако си манипулиран и използван във връзките си и не знаеш как да се справяш с невъзможните хора, които превръщат живота ти в ад, то това е за теб...

разпознавай отровните хора
и се Предпазвай от МАНИПУЛАЦИИТЕ им
чрез поставяне на лични граници само за 3 дни
(Без Повече да си блъскаш главата и да Хабиш Здравето и Нервите си, Без да Даваш Повече Пари за Успокоителни Лекарства и Терапевти, Без Да Губиш Време в Чудене Къде е Проблема и Напразни Опити да Го Промениш...)

Вземи сега с 0% РИСК ЗА ТЕБ! >>>

Толкова силно вярваме в качеството на Toxic END 1.0, че ще ти възстановим 100% пълната сума, която си инвестирал, ако след тази 1 година в Клуба не си 100% сигурен, че това е най-стойностното обучение за взаимоотношения, в което някога си участвал. Единственото условие е да присъстваш и на трите дни на живо в Google Meet. Можеш да си поискаш парите обратно до 12 часа след събитието. Правим това, защото сме убедени в стойността, която ще получиш!

Ето какво ще получиш:
СТОЙНОСТ:  
67лв./единичен билет
97лв./билет за двама
Знаеш ли какво е общото между токсичните хора и компютърния вирус?

Точно както вирусът се промъква незабелязано в компютъра и започва да разрушава системата отвътре, токсичните хора могат незабелязано да влязат в живота ни и да подкопаят нашето самочувсвие и достойнство. 

След като проникнат, те започват да разпространяват своето негативно въздействие, което може да варира от леко недоволство до сериозно емоционално изтощение. Това включва лъжи, внасяне на стрес и конфликти в отношенията, потискане на личностния и професионалния растеж, точно както вирусът забавя работата на компютъра и може да нанесе множество видове щети, вариращи от леки неприятности до сериозни, дълготрайни проблеми със софтуера.

За да се предпазим, трябва да разпознаваме признаците на токсичност и да поставяме граници, подобно на антивирусен софтуер, който ни предпазва от вредни програми.
Знаеш ли, че има нов Начин, с който да:
и всичко това без...
Всичко това е възможно, когато поставяш граници на време!
Всъщност, най-важното за здравите и щастливи взаимоотношения са личните граници.
Ето как работи този нов модел:
Ако ти е писнало да те използват и искаш да предпазиш сърцето си от поредната токсична връзка с манипулатор или пък си заобиколена от такива хора в работата и семейството си, сигурно искаш да знаеш как да подхождаш към тях, за да не ти се качват на главата.

Истината е, че … 

Повечето взаимоотношения, които се развиват по „стария токсичен модел“ без поставяне на граници са обречени на провал и ти причиняват много болка. 

НО Вината не е твоя…

Винаги ще има хора, които да нараняват чувствата ти. Манипулаторите са навсякъде около нас. Въпросът е как да се справяш с тях без да жертваш себе си и без да самообвиняваш накрая, че си лош човек? 

Както гласи народната мъдрост: „Всички болести идват от ядове, а ядовете от гадове.“

Ето кои хора в обкръжението ти може да са отровни за теб:

Tоксичните и опасни хора не са само психопати, нарцисисти, социопати, фанатици, инфантили, изпечени манипулатори и прочие емоционално и психически осакатени индивиди.

Такъв емоционален насилник може да бъде най-близкия ти човек: майка, баща, брат, сестра, съпруг/а, приятел, колега, съсед… 

Случвало ли ти се е да бъдеш с мъж, който:

☑ Обгрижва само в началото на връзката – раздава на макс за вас, докато те спечели и после рязко се променя
☑ 
Става емоционално студен и започва да си играе с чувствата ти
☑ 
Емоционално те тормози, но отрича, когато му кажеш, че те наранява
☑ 
Той ту е топъл и мил с теб, ту обратното; един ден иска да те види, на другия не ти вдига телефона 
☑ 
Вменява ти вина, когато не правиш това, което той иска
☑ 
Той винаги е прав и често те критикува дори за най-дребните неща
☑ 
Извърта нещата така, че накрая ти да му се извиняваш
☑ 
Често сменя връзките; може да има деца от различни жени
☑ 
Ако те напусне, то е брутално и внезапно с прекъсване на всякакъв контакт
☑ 
А ти започваш да правиш всичко за него, да се раздаваш на макс, за да го спечелиш отново

Ето какво споделят потърпевши:

„Мъжът ми не държи на семейството ни, не се интересува от мен и децата; недоволен е, че не родих момче. Вечно ме критикува и ме гледа злобно. Предпочита да пие с приятелите си пред това да вечеря с нас.“ 

„По цял ден плача. Той е пияница и ме разиграва. Знам, че ме мами с друга жена, но го обичам и искам да се върне при мен и да имаме дете. Не знам какво да правя… Чувствам се съсипана.“ 

„От 15г. съм в капана на манипулатор с болезнена ревност. Не виждам смисъл да сме заедно, но не мога и да кажа край. Той ме заплашва. Страх ме е и получавам паник атаки. Нямам избор, много ми е трудно и не знам какво да правя.“ 

Запомни, че отровен за теб е всеки човек, който по един или друг начин пречи на спокойствието, щастието, успеха и развитието ти!

Проблемът е, че колкото по-добър си с токсичен човек, толкова повече той злоупотребява с теб и те мачка… (вербално, емоционално, физически, финансово, духовно)

После се развеждай, давай луди пари по адвокати, психолози и се лекувай след нанесени огромни щети върху самочувствието и психиката ти…

ТОВА Е ГРЕШКА!

Защото търсиш решението на проблема впоследствие, а е нужно да действаш превантивно…

И тази превенция не означава да се заключиш в себе си, да се мислиш за самодостатъчен и да бъдеш сам години наред!

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!

Истинската превенция представлява твоята защита от токсични хора и включва 2 неща: 

  1. да разпознаваш „червените флагове“ = сигналите за злоупотреба и манипулации 
  2. да поставяш ясни граници на токсичните хора без страх и без агресия

Запомни, че да поставяш граници НЕ те прави лош човек!

само това ще те спаси от кошмара, който създават токсичните хора

Ако поставяш граници, никога няма да бъдеш наранен!

И НЕ – границите не означават просто да казваш „НЕ“… 

Чрез границите ти учиш другите как да се отнасят с теб! Показваш им какво е позволено и какво не е.

Ако не поставяш граници, ще страдаш много, защото другите ще правят, каквото си поискат с теб.

Границите са твоето средство за самозащита, което ти помага да създаваш качествени връзки. Чрез тях подлагаш на проверка взаимоотношенията си, открояваш добрите от токсичните и избираш с кого и как да взаимодействаш за вбъдеще.

Сега, преди да ти покажа как точно можеш да научиш този нов здравословен начин за защита от манипулатори…

Ето и едно лично споделяне на една дама, която се научи да разрешава проблеми в работата и в семейството си чрез поставяне на граници. Кликни върху видеото, за да го стартираш:

 

Разбира се, не казвам, че и ти ще постигнеш такива резултати веднага, но е напълно възможно да го направиш, а защо не дори да ги надминеш?

И сега идва въпросът: „Как можеш да се научиш да поставяш Лични Граници, така че да накаутираш отровните хора преди дори да са опитали да изсмучат енергията ти и да изтрият усмивката от красивото ти лице?“ 

Представям ти…

3-дневното онлайн обучение
По време на което ще разпознаеш отровните хора в Живота си и Ще започнеш да се справяш с тях Чрез Поставяне На Лични Граници
КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОГРАМАТА?

Получаваш достъп за 1 година до всичко от Ексклузивната програма 
(Не само, че не присъства и не се предлага в интернет, но и е единствената в България мултикомпонентна програма за разпознаване и справяне с токсични хора!)
Включва 6 сесии – над 9 часа материал с изключителна стойност, който можеш да вземеш за 3 дни по 3 часа или за повече време – както ти е удобно. Нямаш ограничения! Единственото, което ти трябва е устройство с интернет.
Разглеждат се в дълбочина над 13 теми, някои от които са:

o Какво е да имаш отношения с манипулатор?
o Как се формира и какво представлява характера на един токсичен човек?
o Поведения на нарцистичните и емоционално незрели личности
o Грешки, които допускаш, когато си влюбен в отровен човек
o Как да се предпазиш?
o Подходи за изграждане на здрави взаимоотношения
o Типове хора с проблеми с личните граници
o  Характеристики на партньора, който руши границите
o  Стратегии за Разрешаване на Конфликти
o  Вътрешна и Външна съпротива срещу границите
o  10-те Закона на Личните граници
o  Формиране на Устойчиви Граници

Тези тестове са създадени от социални експерти, прилагани са върху хиляди хора и резултатите от тях дават огромна яснота за това кои хора в живота ти са отровни и дали самия ти не си такъв. С тестовете ще подложиш на проверка всичките си взаимоотношения и ВНИМАНИЕ – бъди готов, защото резултатите може да не ти харесат! Чрез тези 3 теста ще осъзнаеш много неща за себе си и близките си, а също така ще научиш кои са емоционалните, поведенчески, физически и комуникационни симптоми за токсичност, така че да ги разпознаваш и да се предпазваш.

Едно от най-важните неща за човек са неговите взаимоотношения в семейството. До голяма степен те определят характера и живота на всеки. Тази аудио книга на световно известен психотерапевт, продадена в над 1 000 000 копия, ще ти помогне да се освободиш от потискащите модели на отношения с родителите си и да откриеш нов свят на увереност, вътрешна сила и емоционална независимост. Можеш да е слушаш по всяко време от телефона си.

С този бонус получаваш вечен достъп до 34 урока, в които обясняваме в детайли психологията зад успеха на победителите. Всеки иска да бъде победител, но не всеки успява. ЗАЩО? Този курс ще ти помогне да разбереш какво ти пречи и как да го промениш, така че да се изстреляш към върха и ти. 

Получаваш и специалния дневник, който ще ти помогне да видиш и изследваш своите собствени токсични и ограничаващи модели, с който може би самия ти саботираш връзките си. Ако пишеш всеки ден в дневника ще усетиш огромна промяна в себе си и ще започнеш да привличаш правилните хора в живота си. 

Тази медитация ще те просълзи. Толкова е дълбока, истинска, чувствена, че ще докосне и най-дълбоките кътчета на сърцето ти. Ще се свържеш с онази наранена част от теб, която копнее да се почувства обичана и ценена отново. И самия ти ще я напълниш с любов и светлина, за да зараснат раните от токсичните връзки една по една…

Достъпът ти дава възможност да се запознаеш с другите участници и да изградиш нови взаимоотношения, както и да задаваш въпросите си по всяко време.

СТОЙНОСТ:  
67лв./единичен билет
97лв./билет за двама

Вземи сега с 0% РИСК ЗА ТЕБ!

Толкова силно вярваме в качеството на Toxic END 1.0, че ще ти възстановим 100% пълната сума, която си инвестирал, ако след тази 1 година в Клуба не си 100% сигурен, че това е най-стойностното обучение за взаимоотношения, в което някога си участвал. Единственото условие е да присъстваш и на трите дни на живо в Google Meet. Можеш да си поискаш парите обратно до 12 часа след събитието. Правим това, защото сме убедени в стойността, която ще получиш!

Toxic END 1.0 е всичко, от което се нуждаеш, за да...
се предпазваш от отровни връзки с манипулатори
за кого е подходящо събитието?
С какво ще ти е полезна програмата? 
Нека ти се представя

Здравей, 

аз съм Ваня Павлова

От практиката си съм научила, че проблемите на моите клиенти винаги са свързани с някой токсичен човек, който трови живота им. Понякога една обида от училище може да стане травма за цял живот, а какво остава за системен тормоз? Имам много болезнен опит и с това… В реалити формата „Фермата 7“ бях подложена на множество обиди, заплахи, психическо и емоционално насилие и то в продължение на месеци. След предаването бях в тежка депресия, чувствах се сякаш съм изгубила душата си, не виждах смисъл в живота, бях съкрушена… Разбрах от първо лице какво изпитват малтретираните хора…


БОЛИ! МНОГО! ОТВЪТРЕ…
Не може да се опише с думи! 

Там научих най-ценния урок в живота си – не трябва да бъдеш добър с лоши хора, защото ще те изядат жив, ще те накарат да се съмняваш в собствената си истина и ще смажат самочувствието ти! Трябва да им поставяш яки граници, за да знаят къде им е мястото! Това е моята мотивация да създам тази програма. Искам да помогна на повече хора да предпазят себе си и да не преживяват никога този кошмар НИКОГА!

Ето и една много малка част от отзивите на участници в моите програми

feedback-za-dnevnika
az-sam-luybov
ЗАПИШИ СЕ ЗА 3-дневното онлайн Обучение
СТОЙНОСТ:  
67лв./ единичен билет
97лв./ билет за двама

Вземи сега с 0% РИСК ЗА ТЕБ!

Толкова силно вярваме в качеството на Toxic END 1.0, че ще ти възстановим 100% пълната сума, която си инвестирал, ако след тази 1 година в Клуба не си 100% сигурен, че това е най-стойностното обучение за взаимоотношения, в което някога си участвал. Единственото условие е да присъстваш и на трите дни на живо в Google Meet. Можеш да си поискаш парите обратно до 12 часа след събитието. Правим това, защото сме убедени в стойността, която ще получиш!