_

ПРОМЕНИ ИЗЦЯЛО ЖИВОТА СИ

_

5-ДНЕВНА ТЕРАПЕВТИЧНА ПРОГРАМА С ВАНЯ ПАВЛОВА

на запис

Терапевтичната програма (2) (1)
Майсторски клас 1: Освободи се от БОЛКАТА ОТ ОТХВЪРЛЯНЕ
Майсторски клас 2: Освободи се от БОЛКАТА ОТ ИЗОСТАВЯНЕ
Майсторски клас 3: Освободи се от БОЛКАТА ОТ УНИЖЕНИЕ
Майсторски клас 4: Освободи се от БОЛКАТА ОТ ПРЕДАТЕЛСТВО
Майсторски клас 5: БОЛКАТА ОТ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ

5 дни, 5 обучения, 5 травми

 • Ще се запознаете с петте болки на душата (отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство, несправедливост). Това са травми от детството, от които произхожда всеки физически, емоционален и психически проблем, който имаме като възрастни.
 • Ще установите реалната причина за конкретни ваши поведения, настроения, отношения, които не харесвате в настоящия си Аз. 
 • Ще се запознаете и с маските на Егото си  = игрите, които всеки играе, за да се прикрива и справя с предизвикателните хора и ситуации.
 • Ще осъзнаете как сте развили тези “защитни механизми” още като деца, родени и отгледани в нездравословна среда, създадена от емоционално незрелите ви родители.
 • Ще се научите да разпознавате механизмите на травмите, кога са отключени и как да действате в подобни ситуации, така че да се самолекувате в бъдеще.

Участие в 1 майсторски клас

29лв.  

Какво получавате?
1 майсторски клас на запис от 60 минути
Достъп до записа 1 месец след края на обучението
Осъзнавания

Участие в 5 майсторски класа

69лв.

Какво получавате?
5 майсторски класа на живо онлайн всеки по 60 минути
Достъп до специална група и материали 1 месец след края на обучението
Запис на обучението, който може да гледате в удобно за вас време и място
Нови запознанства, подкрепа и участие във вдъхновяща среда
Възможност за задаване на въпроси лично към Ваня
Много осъзнавания и личностна трансформация

ПРОГРАМА

ОТХВЪРЛЯНЕ (4)

Травмата от изоставяне се пробужда в периода между една и тригодишна възраст с родителя от противоположния пол. Детето е страдало, защото не се е чувствало достатъчно подкрепяно от родителя. Липсвало му е емоционална близост и топлина. Маска на егото – Зависим. Най-голям страх – самотата.Характерно поведение при тази травма: Зависимият търси присъствието и вниманието на другите. Има нужда да бъде подкрепян от обкръжението. Често страда от дълбока тъга, когато е сам, без да знае защо. Несъзнателно провокира драми и болести, за да получи съжаление и внимание. Развива поведение на жертва. Трудно му е да направи или реши нещо сам. Иска съвети, търси мнението на околните. Изпада в крайности – 1 ден е весел, на другия тъжен. Трудно му е да приключи връзка и прави всичко, за да не се окаже сам. Тревожи се често за това.

БОЛКАТА ОТ УНИЖЕНИЕ (4)

Травмата от предателство се пробужда между 2-4 години с родителя от противоположния пол. Детето е разочаровано, че не е получило желаното внимание от родителя. Чувства се предадено и е изгубило доверие след неспазени обещания и лъжи. Осъжда родителя, че не е поемал отговорност. Маска на Егото – Контролиращ. Най-голям страх – раздяла, отказ. Характерно поведение: Контролиращият прави всичко, за да убеди другите, че е силна личност. Иска винаги да е прав и да налага волята си. Има много очаквания и изисквания към другите. Изпълнителен е, защото иска да го приемат за отговорен, но всъщност не е, тъй като обвинява и упреква другите постоянно. Опитва се да е специален и важен. Търси почести, титли, за да изпъква. Впечатлява се от успех и пари. Държи на репутацията. Отличен манипулатор – нетърпелив и често изразява гнева си. Иска да изглежда независим, за да крие страха си от раздяла.

НЕСПРАВЕДЛИВОСТ (4)

Травмата от отхвърляне се създава в периода от зачеването до първата година. Детето се е почувствало отхвърлено от родителя от същия пол. Маска на егото – Бягащ. Най-голям страх – паниката. Характерно поведение при тази травма: Бягащият е убеден, че е незначителен, нищожен, неценен. Възприема се като нищо и смята, че няма стойност. Не уважава себе си и често се чувства самотен, тревожен и нервен, когато е сред хора. Когато го гледат изпитва притеснение от себе си. Бяга от реалността, отнасяйки се в своя въображаем свят или чрез алкохол, дрога, много сън и др. Смята, че щастието не трае дълго. Голям перфекционист е и се плаши от мисълта, че е пропилял живота си.

ИЗОСТАВЯНЕ (4)

Травмата от унижение се пробужда на възраст между една и три години с родителя, който е потискал всякаква форма на физическо удоволствие. Дете, което е изпитвало срам пред родителя, който е ограничавал свободата му с наказания или презрително отношение.
Маска на Егото – Мазохист. Най-голям страх – свободата. Характерно поведение при тази травма: Мазохистът поставя нуждите на другите преди себе си и трудно позволява да бъде обгрижван. Мисли, че за да бъде достоен човек, трябва да облекчи страданието на всички. Страхува се да не бъде наказан, ако се наслаждава твърде много на живота. Има неприятни истории, свързани със секса, в детството и юнушеството. Потиска чувствеността си, често се чувства недостоен, нечист и се отвращава от себе си. Прекалява с храната, често напълнява. Изпитва срам и вина.

БОЛКАТА ОТ ПРЕДАТЕЛСТВО (3)

Травмата от несправедливост се пробужда между 4-6 год. Детето страда от емоционалната студенина на родителя от същия пол. Не е могло да изрази себе си и да бъде такова, каквото е. Налагало се е да бъде изпълнително и перфектно във всичко като така е блокирало своята индивидуалност. Маска на Егото – Скован. Най-голям страх – студенина. Характерно поведение: Скованият се опитва да се покаже енергичен, дори когато е уморен. Рядко признава, че има проблеми или че нещо го тревожи. Голям оптимист – контролира се, за да е перфектен и да отговаря на идеала си. Сдържа гнева си и не иска да чувства. Трудно показва емоции от страх да не видят другите, че не е съвършен. Изглежда студен и има трудности в интимните връзки. Изисква много от себе си, критикува се често, работохолик. Всичко трябва да е справедливо, оправдано, обяснимо, а ако не е, веднага се оправдава.

За кого е подходяща тази програма?

Тази 5-дневна терапевтична програма е за всеки, който се е припознал в някое от горните описания на травмите. Ние всички носим травми по родова линия, от детството и тези болки от миналото трябва да отработим сега, за да се освободим от бремето и товара, за да облекчим поколенията след нас. Направете си този подарък! Ще останете впечатлени от това, което ще научите и  животът ви ще придобие нов смисъл. Ще видите себе си по нов начин и ще станете по-мили и състрадателни към самите вас. 

Обучението може да гледате на запис

 • 00

  Дни

 • 00

  Часа

 • 00

  Минути

 • 00

  Секунди

Виж какво казват участници в обученията на Ваня

Мога ли да се запиша за обучение само чрез обаждане по телефона?

Разбира се, може да се запишеш за обучение по няколко начина:
1) Чрез телефонно обаждане на 0898 60 59 34
2) Чрез съобщение на coaching@vanyapavlova.com
3) Чрез поръчка през системата на сайта (това е задължително, ако обучението е на запис)

Какъв е начинът на плащане?

Плащането на продуктите и обученията се извършва по един от следните начини:
(1) Плащане през EasyPay, ePay или банка на фирмената сметка:
ПРОСПОРТ 2009 ЕООД
IBAN: BG89UNCR70001522869950
Банка: UniCredit Bulbank AD
SWIFT: UNCRBGSF
Основание за превода: Двете имена на регистрирания в сайта клиент + номер на поръчката
(Пример: Росица Петрова – поръчка №2426)

(2) С картово плащане, въвеждане на ibana на вашата карта през myPOS – терминала на сайта (задължително е поръчката да е направена през системата на сайта)

(3) С паричен превод през Econt
(4) Чрез PayPal превод към получател online.vanya.pavlov@gmail.com

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?

След финализиране на поръчката ще получите имейл и/или асистент ще се свърже с вас по телефона за потвърждение.

Как получаваме достъп до обученията и/или продуктите, които сме закупили?

Ако продуктите са виртуални обучения, ще получите онлайн достъп в сайта и/или специална група.
Ако продуктите са физически, ще ги получите до адреса си или офис на Econt в рамките на 3-5 работни дни.

Може ли да участвам в обучение и/или да закупя физически продукт, ако се намирам в чужбина?

В онлайн обучения може да участвате от всяко място по света, на което има интернет.
Относно физическите продукти, изпращаме извън България с “Български пощи” или друг куриер по избор на клиента  като разходите за доставка са за негова сметка. Времето за доставка в чужбина зависи от локацията на клиента.

Ако не успея да се включа на живо в обучението, как мога да го гледам?

Има запис, който е активен най-малко месец след провеждане на обучението. Може да го гледате в удобно за вас време и място от всяко устройство с интернет.

Попитай ме

Ако не откриваш необходимата информация, ми пиши съобщение от тук.