Открий защо често си в токсични връзки и не можеш да създадеш здраво и щастливо семейство? 

Изтегли безплатния тест за токсични връзки и открий кои са отровните хора около теб. Разбери и дали в теб е причината за честата смяна на партньори, драматични отношения и провал в любовта… 


Адриана Михайлова

“Ти промени живота ми и няма да спра да го повтарям и да те препоръчвам на всеки. Ти си прекрасна! Нямам търпение да се видим на следващата ни консултация.

Славея Христева

„Преди това работих с други ментори, но резултат не идваше, удрях на камък винаги…Имах проблеми и скандали с мъжа ми. Не осъзнавах, че всъщност аз нямам правилен подход към него, а травмите и раните, които имах в себе си, ставаха все по-дълбоки. 

Когато започнах да работя с теб, Ваня, твоите думи постоянно зазвучаваха в главата ми, следвах внимателно насоките и напътствията ти. Ти разбра с две думи какви са проблемите и болките ми. След две консултации с теб, аз вече знаех какво да правя, за да постигна това за което мечтая. Най-голямата ми мечта ще се сбъдне много скоро, а това не е за вярване дори!

Преди 2седмици бях пред развод, без никакво желание за нищо, проблеми в работата, мъка по баща ми, който почина…..и целият свят върху главата ми! А сега…. пред мен е мечтаното бъдеще!

Благодаря ти, Ваня, че си мой ментор!(heart)“

Маргарита Иванова

“Казвам се Маргарита работя в дом за възрастни в чужбина.Преди да позная Ваня бях 2 години в дълбока депресия.След като се запознах с Ваня научих че,животът е в моите ръце и да не очаквам някой друг от вън да направи живота ми щастлив.И на още много други неща който преобърнаха живота ми на вътре към моето истинско АЗ.”

История на клиент

Не успявам да се откъсна емоционално от бивш партньор.Имам натрапчиви мисли и не се чувствам добре.

История на клиент

Винаги попадам в токсични връзки. Прекалено много се привързвам и не се уважавам. Сякаш живея живота на другия и не смея да правя нищо, което ми харесва или да отида някъде без него, защото вечно ме е страх от изневяра и някакви такива неща.

История на клиент

Чувствам се като в капан, не мога да освободя мислите си от въпросната връзка и мъж, с който сме били многократно разделени и отново заедно.

История на клиент

Имам проблем със самочувствието и не вярвам в собствените си сили. Чувствам се слаба, неуверена и имам проблем в отношенията с мъжете. След развода със съпруга ми, който ме биеше, вече не вярвам много на мъжете.

История на клиент

Често се ядосвам и избухвам в неконтролируем гняв. Гнева ми понякога води до сериозни последствия,но не мога да го контролирам. После се разтроивам, плача, защо съм постъпила така,но нищо не мога да променя.

История на клиент

Проблем с приятелските взаимоотношения през годините. Неразбиране от страна на най-близките ми хора, които мисля за приятели. Разминавания в очакванията и различни виждания относно брак, дете, семейство. Чувствам се самотна през най-важния етап за мен от животта ми – бремеността.