БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР С ВАНЯ ПАВЛОВА

Специално за всеки, който се чувства манипулиран и използван във връзките си, но не знае как да се защитава и да се справя с невъзможните хора в живота си…

Върни спокойствието и себеуважението си, спри да се мъчиш с нездравословни отношения и се отърви от токсичните хора завинаги чрез поставяне на лични граници!

_

(Без да Губиш повече Време и Нерви в Чудене къде е Проблема, Без да Даваш Повече пари за Успокоителни Лекарства и Терапевти, Без повече Депресии и Паник Атаки)

За да не допускаш повече отровни хора в живота си, се запиши за този напълно безплатен уебинар, в който ще откриеш:

 • Как да разпознаваш манипулаторите и да се опазиш от вредното им влияние?
 • Колко е важно да спреш да се обвиняваш за провала на връзките си и да повярваш в собствената си стойност?
 • Защо твоето здраве зависи от взаимоотношенията ти?
 • Как да се измъкнеш навреме от токсична връзка без да разбиват сърцето ти и мечтите ти?
 • Как да поставяш граници по правилния начин?
 • БОНУС за всеки, който гледа уебинара до края!

Място на провеждане: ОНЛАЙН (пред твоя компютър)
ПОБЪРЗАЙ Местата са ограничени! 

НАГРАДА ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ОСТАНЕ ДО КРАЯ!

След уебинара ще изпратя на всеки,
който го е гледал до край
3 специални БОНУСА на стойност 67лв – БЕЗПЛАТНО!

🎁 PDF – Тест за токсичност
🎁 PDF – Тест за съ-зависимост
🎁 8 урока за токсични мисловни програми

КАКВО КАЗВАТ УЧАСТНИЦИТЕ:

„Който не го е изпитвал на гърба си, не знае как такъв човек може да те съсипе… психически и емоционално! Чувстваш се толкова объркан/а, че си мислиш дали не откачаш…“

Адриана Михайлова

“Ти промени живота ми и няма да спра да го повтарям и да те препоръчвам на всеки. Ти си прекрасна! Нямам търпение да се видим на следващата ни консултация.

Славея Христева

„Преди това работих с други ментори, но резултат не идваше, удрях на камък винаги…Имах проблеми и скандали с мъжа ми. Не осъзнавах, че всъщност аз нямам правилен подход към него, а травмите и раните, които имах в себе си, ставаха все по-дълбоки. 

Когато започнах да работя с теб, Ваня, твоите думи постоянно зазвучаваха в главата ми, следвах внимателно насоките и напътствията ти. Ти разбра с две думи какви са проблемите и болките ми. След две консултации с теб, аз вече знаех какво да правя, за да постигна това за което мечтая. Най-голямата ми мечта ще се сбъдне много скоро, а това не е за вярване дори!

Преди 2седмици бях пред развод, без никакво желание за нищо, проблеми в работата, мъка по баща ми, който почина…..и целият свят върху главата ми! А сега…. пред мен е мечтаното бъдеще!

Благодаря ти, Ваня, че си мой ментор!(heart)“

Маргарита Иванова

“Казвам се Маргарита работя в дом за възрастни в чужбина.Преди да позная Ваня бях 2 години в дълбока депресия.След като се запознах с Ваня научих че,животът е в моите ръце и да не очаквам някой друг от вън да направи живота ми щастлив.И на още много други неща който преобърнаха живота ми на вътре към моето истинско АЗ.”

История на клиент

Не успявам да се откъсна емоционално от бивш партньор.Имам натрапчиви мисли и не се чувствам добре.

История на клиент

Винаги попадам в токсични връзки. Прекалено много се привързвам и не се уважавам. Сякаш живея живота на другия и не смея да правя нищо, което ми харесва или да отида някъде без него, защото вечно ме е страх от изневяра и някакви такива неща.

История на клиент

Чувствам се като в капан, не мога да освободя мислите си от въпросната връзка и мъж, с който сме били многократно разделени и отново заедно.

История на клиент

Имам проблем със самочувствието и не вярвам в собствените си сили. Чувствам се слаба, неуверена и имам проблем в отношенията с мъжете. След развода със съпруга ми, който ме биеше, вече не вярвам много на мъжете.

История на клиент

Често се ядосвам и избухвам в неконтролируем гняв. Гнева ми понякога води до сериозни последствия,но не мога да го контролирам. После се разтроивам, плача, защо съм постъпила така,но нищо не мога да променя.

История на клиент

Проблем с приятелските взаимоотношения през годините. Неразбиране от страна на най-близките ми хора, които мисля за приятели. Разминавания в очакванията и различни виждания относно брак, дете, семейство. Чувствам се самотна през най-важния етап за мен от животта ми – бремеността.

Моята Мисия е да Ти Помогна да Имаш Здрава и Щастлива връзка
Без Манипулации и Разбити Животи!

Здравей, казвам се Ваня Павлова и съм водещ на този супер стойностен уебинар, който ще преобърне живота ти! Ето още информация за мен, която може да ти е интересна:

 • Основател съм на Академия Щастливи Заедно
 • Експерт Токсични Връзки с над 10 години опит
 • Сертифициран от Министерството на Правосъдието на Република България Медиатор
 • Водещ на Събития за Запознанство на Живо
 • Автор на десетки обучения и програми “Моето по-добро аз” и “Игри на чувства”
 • Създател на „Взаимозависимата Партньорска Система“ – първата и единствена в България система за трайна любов и здрави семейства

Една Възможност … Да Промениш Изцяло Взаимоотношенията си!


Място на провеждане: ОНЛАЙН (пред твоя компютър)
ПОБЪРЗАЙ Местата са ограничени!