Желанието ти е заповед за мен! – Вселената

vanya-pavlova-coaching

vanya-pavlova-coaching


Всички работим с една безкрайна сила. Всички се ръководим от едни и същи закони. Естествените закони на Вселената са толкова прецизни, че можем да построим космически кораби, да изпратим хора на Луната и да изчислим приземяването с точност до част от секундата. Всички работим с един закон, с една сила – ПРИВЛИЧАНЕТО.
Всичко, което идва в живота ни, е привлечено от нас самите. Привличаме го чрез образите в съзнанието си – онова, което мислим. Онова което се случва в ума ни, го привличаме към себе си.

Най лесният начин да бъде представен Законът за привличането е човек да мисли за себе си, като за магнит. Най- общо казано според този закон „подобното привлича подобното”.
Тук говорим за нивото на мисълта.
Нашата задача е да задържим в мислите си това което искаме, да си изясним какво искаме и да задействаме един от най-великите закони на Вселената – Привличането.
Вие ставате това, за което мислите най много, но също и го привличате . Ако го видите в ума си, ще го задържите в ръцете си!
Този принцип може да бъде обобщен в три думи: МИСЛИТЕ СТАВАТ НЕЩА!
Повечето хора не разбират, че всяка мисъл има честота и може да се измери.
Ако непрестанно мислите нещо, ако си го представяте в съзнанието си (че имате чисто нова кола, пари, бизнес, намерили сте сродна душа и т.н.), вие излъчвате тази честота. Мислите изпращат магнетичен сигнал, привличащ аналога обратно към нас!
Представете си живот в охолство и ще го привлечете към себе си! Това действа винаги и при всекиго.

Проблемът е че повечето хора мислят за онова, което не искат, а после се чудят защо им се случва отново и отново. Законът за привличането не прави разлика дали възприемате нещо за добро или лошо, дали го искате или не. Той просто откликва на мислите ви – така е създадена Вселената.
Ако сте се вторачили в дълговете си, в провалената си връзка, ако се чувствате ужасно – това е сигналът, който изпращате към Вселената.
„Чувствам се ужасно заради всичките си дългове” – тогава затвърждавате това чувство в цялото си същество и това ще получите в по-голямо количество.
Затова когато гледате нещо, което искате и казвате „ДА”, активирате една мисъл. Законът за привличането откликва на тази мисъл и ви носи онова, което й съответства. Но когато гледате нещо, което не искате и крещите „НЕ” вие не го отблъсквате, а напротив- активирате мисълта какво не искате и Законът за привличането ви осигурява точно това нещо (Законът за привличането откликва на всички наши мисли).
Може да си мислите за миналото, настоящето или бъдещето, но независимо дали наблюдавате или си припомняте, или си представяте – при този процес активирате мисъл и Законът за привличането – най-могъщият закон на Вселената- откликва на мисълта ви.
Сътворението се случва непрестанно. Всеки път когато човек си помисли за нещо, или се замисли дълбоко, той е в процес на сътворяване и от тези мисли ще се прояви нещо. Законът за привличането казва: „Ще ви дам, каквото кажете” и така ,ако се оплаквате от нещо лошо, вие създавате още повече от това лошото.
Когато имаме позитивна нагласа, привличаме позитивни хора, обстоятелства и събития.
Когато сме негативни и сърдити, привличаме сърдити хора и негативни обстоятелства.
Така привличаме към себе си преобладаващата си мисъл, била тя осъзната или не.
И в това е проблемът !

Доказателствата за Закона за привличането са очевидни навсякъде около нас, ако го разбираме. Който говори най- вече за болести – той ги има. Който говори за благоденствие – той го има. Човек е като магнит, който привлича мисли, хора, събития, начин на живот.
Квантовата физика започна да сочи това откритие. Тя казва, че не може да има Вселена, без разум, който да навлезе в нея. Разумът на практика оформя онова, което възприема.
Ако не разбирате, това не означава, че трябва да го отхвърлите. Вероятно не разбирате и електричеството. Никой дори не знае какво представлява електричеството (науката казва – „насочено движение на електрони”, кой или какво ги кара да се движат – учениете не знаят). но се възползвате от неговите облаги. А знаете ли как работи? Аз не знам…и учените не знаят, но го използваме…
Когато хората започнат да разбират Закона за привличането, започват да се плашат от всички онези негативни мисли, които имат. Трябва да сте наясно с две неща:

Първо – вече научно е доказано, че утвърждаващата мисъл е стотици пъти по-мощна от отрицателната мисъл. Това веднага елиминира всякаква степен на тревога.
Живеем в реалност, в която съществува един буфер от време. И това е хубаво! Не бихте искали да живеете в среда, в която мислите ви се проявяват веднага. Представете си как всички страхове оживяват- ще е ужасно, нали? Та повечето от нас не си дават сметка за мислите си, действат автоматично, сякаш на автопилот…
Резултатът от нашите мисли идва след известно закъснение и това наистина е нещо хубаво.
За да привлича само позитивни неща в живота си, за да се превърне живота на човек в едно позитивно изживяване, той трябва да осъзнава мислите си и да ги подбира внимателно.
Живеем във Вселена в която си има закони. Според закона за гравитацията, ако паднете отвисоко, без значение дали сте добър или лош човек, ще се размажете на земята. Според Закона за привличането енергията следва мисълта; мислите стават неща.
Всичко около нас, включително и нещата от които се оплакваме, сме ги привлекли ние самите.
Ясно ми е, че това е нещо, което изобщо не ви харесва. Веднага ще кажете „Не съм привлякъл катастрофата, не съм провалил личния си живот, не съм привлякъл безпаричието си…”

Повечето неща в живота ни, сме ги привлекли несъзнателно. Мислим, че нямаме контрол над мислите си и чувствата ни са като рефлекси и всичко се случва автоматично. Когато чуете това за пръв път си мислите: „ И сега трябва да наблюдавам мислите си? Доста работа ме чака.”
В началото наистина ще изглежда така, но после започва забавната част. Никой не ви кара да наблюдавате мислите си . Това може да ви подлуди. Към вас прииждат толкова много мисли от всякакви посоки и за всякакви неща. Тук на помощ се включва нашата емоционална напътстваща система. И Мислите на човек- пораждат чувствата. Вашите чувства ви помагат да разберете какво мислите.
Емоциите са изключителна дарба, която показва какво привличаме в живота си.
Емоциите са два вида – човек се чувства добре или зле. Наричаме ги с всякакви имена, но по същество всички негативни емоции, независимо дали ще ги наречем вина, гняв, срам, раздразнение, са сходни като усещане – човек не се чувства добре. Всички те са знаци, сочещи, че онова което си мислите в момента, не е в синхрон с онова което действително искате.

Наречете го лоша честота или вибрация, негативна енергия или както си поискате.
Когато човек се чувства добре, изпитва надежда, щастие или любов, това приятно усещане, тази положителна емоция е знак , който ви казва, че онова което си мислите сега е в синхрон с онова, което желаете.
Наистина е толкова просто. Ако се чудите какво привличате в живота си, запитайте се как се чувствате. Ако се чувствате добре, продължавайте с това. Чувствата ни са обратна информация, дали сме на прав път или сме се отклонили. Колкото по – добре се чувствате, толкова повече сте в синхрон. Колкото по-зле, толкова повече сте извън синхрон.
В многообразието на ежедневните си преживявания човек излъчва мисли, които буквално формулират бъдещите му преживявания. По усещанията си може да разпознаете, дали онова към което се придвижвате, ще ви достави удоволствие , когато стигнете там. Това което чувствате, е идеално отражение на онова, което е в процес на създаване. И получавате точно онова, което чувствате, а не толкова което мислите.

Може да започнете веднага да се чувствате богат, преуспяващ, да почувствате любовта която ви обкръжава, дори и да я няма. И тогава Вселената ще откликне на същността на душата ви. Ще откликне на вътрешното ви чувство и ще го прояви, защото така се чувствате.

Най-общо – това върху което се съсредоточавате с мисъл и чувство, е онова което привличате, като преживяване, независимо дали го искате или не.
А сега се замислете, колко често мислите за нещо негативно, за нещо което ви притеснява, за нещо от което се страхувате? Колко често тези негативни мисли предизвикват негативни чувства? Какво се случва после?
Това което мислите и чувствате, винаги съответства на онова което се проявява!
Това означава, че каквото и да е направила мисълта с живота ви, то може да се поправи, чрез промяна на осъзнаването ви.
Наистина е много важно да се чувствате добре, защото така изпращате това чувство като сигнал към Вселената и то започва да привлича повече от себе си към вас. Колкото по-добре се чувствате, толкова повече ще привличате нещата, които ви помагат да се чувствате добре и повдигат настроението ви все повече.

Когато сте посърнали, може да промените всичко ей така, за миг. Пуснете си хубава музика, запейте – това ще промени настроението ви. Представете си нещо красиво. Спомнете си за нещо хубаво за което сте благодарни. Изхвърлете всичко от съзнанието си и оставете само тази мисъл. Гарантирам ви че ще се почувствате по добре.
И когато започнете да схващате и започнете да направлявате мислите си според това как ви карат да се чувствате, когато започнете да виждате връзката между мислите и чувствата си и това, което се връща към вас, неусетно ще разберете, че вие сте творецът на собствената си реалност. А онези които ви наблюдават, ще бъдат смаяни от прекрасния ви живот.

Трябва да кажем, че съзидателния процес се състои от три етапа:
1 ИЗКАЗВАНЕ НА ЖЕЛАНИЕ
2 ОТГОВОР
3 ПРИЕМАНЕ

Първи етап – трябва да ПОИСКАТЕ, онова което желаете („Искай и ще ти се даде” – Библия).
Вселената откликва на вашите мисли.
Какво желаете наистина?
Седнете и го напишете на лист хартия. Напишете го в сегашно време. Може да започнете с „Толкова съм щастлив и благодарен сега, след като вече…” А после обяснете какъв искате да бъде живота ви във всеки един аспект. Това наистина е много забавно. Все едно Вселената е огромен каталог, от който си поръчвате…

Втори етап – ОТГОВОР на онова, което сте поискали. Това не е ваша задача. Вселената я върши вместо вас. Всички вселенски сили откликват на мислите, които сте задействали.
Желанието ти е заповед за мен…
И Вселената започва да се пренарежда, за да накара това да се случи…
Повечето хора не си позволяваме да поискаме онова, което истински желаем, защото не виждаме как е възможно да се случи. Или страховете и комплексите ни създават пречки, някой хора дори мислят ,че не заслужават да получат…
Ако направите едно малко проучване, ще ви стане ясно, че всеки постигнал нещо не е знаел как точно ще го направи. Знаел е само, че ще го направи.
Не ви трябва да знаете, как ще се получи, как ще се пренареди Вселената. Не знаете как- ще ви бъде казано. Ще привлечете начина.
Да, поискали сте, завършили сте първия етап. Вселената отговаря – всеки път, без изключение- етап две.

Остава етап три – ПРИЕМАНЕТО.
Това означава, че трябва да се синхронизирате с желанието си. Когато сте в синхрон с желанието си се чувствате прекрасно. Точно това е ентусиазмът, радостта, признателността, страстта.
Но когато изпитвате отчаяние, страх или гняв, това са ясни индикатори, че не сте в синхрон с онова, което сте поискали. Когато започнете да разбирате, че начинът, по който се чувствате е всичко и започнете да управлявате мислите си, според чувствата си, с които са свързани, малко по малко ще откриете съответстващото чувство. И когато станете едно с него, то ще се прояви в живота ви.
Изучаването и прилагането на Закона за привличането означава да измислите как да генерирате чувствата, че имате нещото сега. Изпробвайте колата. Идете на оглед в къщата…направете необходимото , за да създадете усещането, че го имате и го запомнете. Каквото и да направите, то ще ви помогне да го привлечете.
Понякога от вас ще се изискват действия, но ако сте в синхрон с онова, което Вселената се опитва да ви достави, ще се чувствате радостни, жизнени, времето сякаш ще спре и ще може да го правите по цял ден.
Вселената обича високите скорости. Не отлагайте, не се двоумете, не се съмнявайте, при всяко положение само ще спечелите!

ТОВА Е ВАШАТА ЗАДАЧА И ТОВА Е ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ИСКА ОТ ВАС.
Ще привлечете всичко, което ви е нужно. Ако ви трябват пари, нови запознанства, любов, здраве…ще ги привлечете. Трябва да внимавате към какво сте привлечени, защото задържайки образите на нещата които искате, вие ще ги привлечете и ще бъдете привлечени от тях.
Друго което се питат хората, е колко време е нужно. Колко време е нужно, за да получат парите, връзката или каквото там са си пожелали.
Не разполагам с правилник, в който да пише: 30 минути, 3 дни или 30 дни. Всичко опира до това дали сте в синхрон със самата Вселена.
Размерът няма никакво значение за Вселената. От научна гледна точка не е по-трудно да привлечем нещо, считано за огромно, в сравнение с нещо, което считаме за нищожно малко. Вселената осъществява всичко без никакви усилия. Тревата не полага усилия ,за да расте – просто така е създадена. Всичко зависи от собствените ни представи, от границите които сами си поставяме.
Много хора се чувстват приковани или ограничени от обстоятелствата. Но каквито и да са обстоятелствата сега – това е само настоящата ви реалност, нищо повече! Тя ще започне да се променя, докато четете тези редове и когато започнете да прилагате осъзнато Закона за привличането.
Понякога се чувстваме заседнали, защото си мислим едни и същи неща. Така получаваме едни и същи резултати. Причината е защото: Повечето хора откликват мислено на онова, което наблюдават.
Разбирате ли, ако гледате нещо, каквото е , мислите за него, каквото е . А щом мислите за него, каквото е Законът за привличането ви дава още от него.

Трябва да се научите да подхождате към нещата от различна гледна точка.
Повечето хора гледат настоящето си състояние и мислят :”Това съм аз” ГРЕШКА !!! Това не сте вие! Това сте БИЛИ вие.
Ако гледате състоянието си в момента- да речем че нямате пари, или нямате връзката която искате, или не сте в добро здраве – това не сте вие, а само остатъчния резултат от вашите минали мисли, действия и избори. Така че ние живеем в този остатък от свои минали мисли и действия. Ако се самоопределяте според настоящето си състояние, вие се обричате да нямате нищо повече от същото това и в бъдещето си.

Добре, какво може да направите веднага за да преобърнете живота си?
Започнете със съставянето на списък с нещата, за които сте благодарни. Това променя енергията ви и започва да променя и мисленето ви.
Преди това упражнение може да сте се фокусирали върху това, което нямате или върху своите оплаквания и проблеми, които имате. Когато започнете да работите това упражнение, променяте посоката си, започвате да изпитвате благодарност за всичко, от което се чувствате добре. Благодарността е начинът да внесете още в живота си, още от това за което сте благодарни.
Започнете ли да се чувствате различно заради това, което вече имате, ще започнете да привличате повече хубави неща за които да сте благодарни.
То може да е, че имате очи и четете тези редове, може да е за дрехите които имате. Да може да предпочитате нещо друго и съвсем скоро може да го получите, ако се чувствате благодарни за онова което имате.

Умът има една интересна особеност. Учени поставят прецизни биометрични сензори на атлети. Експеримента изисква от тях да проиграят ситуацията, но мислено. Невероятно, но докато правят това, учените откриват че при атлетите се задействат същите мускули, в същата последователност, сякаш участват в истинско състезание. Как е възможно това?
Това е така защото умът не прави разлика дали човек извършва нещо или само си мисли за него. Когато визуализирате, вие материализирате.
Когато визуализирате, когато картината се върти в ума ви, концентрирайте се ВИНАГИ и САМО върху крайния резултат. Предизвикайте чувства. Тези усещания и вътрешното ви виждане ще се превърнат в отворена врата, през която Вселената ще започне да изразява своята сила.

Не е наша работа да мислим „как” стават нещата. Вселената се занимава с „как”. Тя винаги знае най- краткия, бърз и хармоничен път между нас и мечтата ни…нали все пак сме част от нея…
Ако се обърнете към Вселената с желание, ще бъдете зашеметени с онова, което тя ще ви даде. Ето къде се случват вълшебствата и чудесата.
Най- важното, за да прилагате Закона за привличането и да имате полза от него е да се чувствате добре. Никога не правете нещо, което ви носи дискомфорт.

Единствената разлика между хората, които живеят по този начин и хората които не живеят в магията на живота, е че хората живеещи магията на живота са се научили да живеят така, усвоили са този процес и вълшебството ги следва на всяка крачка, защото помнят и го правят непрекъснато, а не като еднократно действие.
Хората възприемат идеята, запалват се по нея и решават да променят живота си, но когато резултатите се забавят, а са точно на път да избият на повърхността, човек я гледа отгоре и си казва „Не се получава!” и…Вселената му отвръща „Желанието ти е заповед за мен” и всичко се връща обратно…

Решете какво искате, повярвайте, че можете да го имате и заслужавате, повярвайте, че е възможно за вас. После затворете очи и всеки ден по няколко минути визуализирайте това, което искате, изпитайте усещането ,че вече го имате. После се фокусирайте върху онова, за което вече сте благодарни и наистина почувствайте радостта. После се върнете към ежедневието си и оставете Вселената да си свърши работата.
Целта на повечето хора е да се отърват от дълговете си. Така, обаче ще останете вечно задължени. Енергията следва мисълта. Ако мислите за дългове – ще имате дългове. Оставете дълговете да си починат! Съсредоточете се върху благополучието си!
Много хора казват” Искам да удвоя дохода си догодина”..но после не правят каквото трябва, за да го постигнат.
Докато се суетите и се оплаквате, че нямате достатъчно пари, докато се чувствате нещастни, че нямате пари, всъщност активирате мисъл съвсем различна от желанието си! Не може да искате повече пари, а да се концентрирате върху недостига им.

Повечето хора са израснали с мисълта, че парите се изкарват с тежък труд. Ами нека да го заменим с „ Пари се изкарват с лекота и редовно”. В началото може и да ви звучи като лъжа – мозъка ви казва „Лъжеш, трудно е !” Така че известно време се получава, като игра на тенис. Но всичко е до настройката на ума, всичко зависи от това как мисли човек.
Много хора правят купища пари, но връзките им са пълен отврат. А това наистина не е добре. Човек може и да забогатее, но няма гаранции, че ще е състоятелен. Не казвам, че парите не са част от състоянието, напротив…но са само част! Познавам и много „духовни” хора, но те са вечно болни и бедни. Това също не е състоятелност! Животът е създаден за да е изобилен във всичките му аспекти.
Всъщност първо трябва да постигне състоянието на вътрешен мир и радост и едва тогава се появяват всички останали неща. Всичко започва със себепознаване. Всяко наше желание да създадем нещо, ще се прояви в живота ни. Затова е много важно какво си пожелава човек, какви са мислите и чувствата- защото те ще се проявят!

Понякога желанията не могат да се проявят, защото външния израз на желанието се противопоставя през цялото време.
В една връзка например е много важно първо да изясните, кой влиза в тази връзка.
Не говоря за партньора ви, имам предвид вас!

Как очаквате някой да се радва на компанията ви, щом сами не й се радвате?!

Отнасяте ли се със себе си така, както искате другите да се отнасят с вас?

Вие сте решението за себе си. Не очаквайте от другите да ви отдадат дължимото. Вместо това дайте повече на себе си, отделете специално внимание за това. Изпълнете се целите със съдържание, със смисъл, с радост и хармония, с любов…за да може да раздавате от тях и на другите.
Във връзките си ние очакваме партньора да ни покаже, че сме красиви, добри, неповторими, специални. Имаме нужда това да ни бъде показано, защото не се чувстваме такива.
Във вас има нещо толкова прекрасно!
Не, нямам предвид самовлюбеност. Говоря за здравословно уважение към себе си. А обичате ли себе си, другите и те ви обичат.
Ако знаехте потенциала си да се чувствате добре, не бихте поискали от никого да е различен, за да се чувствате добре. Ще се освободите от обременяващата невъзможност на нуждата да контролирате света, партньора или детето си.
Само вие създавате своята собствена реалност.

Важно е да осъзнаете, че тялото ни е продукт на нашите мисли. Медицината вече установява степента, в която мислите и емоциите ни определя физическата субстанция, структурата и функцията на тялото ни.
В изкуството на изцелението е известен пласебо ефектът. Пласебо практически няма въздействие върху тялото – например бучка захар. Казвате на пациента, че това е ефективно лекарство и то действа, а всъщност е само бучка захар . Става така, че пласебото понякога е по- ефективно и от самото лекарство. Оказва се че човешкият ум е най- важният фактор при излекуването, много по- важен от самото лекарство.
Когато имаме болен човек и му предложим да избира – да изследва кое в ума му създава болестта или да приеме лекарството…в една спешна животозастрашаваща ситуация, по-мъдро е да приеме лекарството, докато изследва ума си. Медицината не бива да се пренебрегва, всяка форма на лечение е важна.

Има само един течащ поток на благоденствие. Това е потокът на чистата положителна енергия и Вселената изобилства от нея. Живеем в свят, основан на изключителното изобилие и благоденствие. И когато оставяте този поток да тече свободно, се чувствате много добре, а когато го ограничавате, вече не се чувствате така добре.
Има поток на доброта и благополучие, който оставяте да тече или не, а емоциите ви казват как се справяте – дали позволявате или се съпротивлявате на тази връзка.
Има хиляди различни диагнози и болести. Но те са просто „слабото звено”, резултат само от едно – стрес.
Поставете веригата или системата под силен натиск и някое звено се чупи.
Физиологията ни създава болестите, за да ни информира че не сме балансирани, че не сме в състояние на любов и благодарност. За тялото знаците и симптомите не са нещо ужасно. Често задаваният въпрос е , когато човек има някаква болест в „храма” на своето тяло или някакъв друг дискомфорт в живота си, дали това може да се преобърне ,чрез силата на правилното мислене? Отговорът е категорично ДА!
Човек притежава една изключителна способност, наречена самоизцеление. Ако се нараним- раната зараства. При бактериална инфекция се включва имунната ни система и ни изцелява. Самата имунна система е създадена, за да лекува.
Болестта не може да живее в емоционално здраво тяло. За да поникне едно семе, то се нуждае от почва. Семето на болестта пониква, само ако има почва за него да расте!

Всяка секунда в тялото ни умират и се раждат милиони клетки. Някой части от тялото ни се подменят буквално всеки ден, на други им трябват месеци или години. Но в рамките на около 4 години имаме чисто ново физическо тяло – научен факт. Тогава защо продължаваме да боледуваме? И как тогава се запазват спомените и опитностите, когато клетките са нови?
Ако имате болест и се концентрирате, говорите за нея, ще създадете повече болестни клетки. Вместо това, когато сте неразположени, си представете себе си с тяло в перфектно здраве и всичко ще се оправи, по-бързо отколкото сте си представяли.
По – щастливите мисли водят до по- щастлива биохимия – едно по- щастливо и здраво тяло – факт! Негативните мисли, стресът сериозно вредят на тялото и на функционирането на мозъка. Защото имено мислите и емоциите ни непрестанно пренареждат, реорганизират и възстановяват тялото. Премахнете физиологическия стрес от тялото и то започва да прави онова, за което е създадено – то се самоизцелява!
Всичко което сме, е резултат от това, което сме помислили – Буда

Вие искате да се концентрирате върху това което искате, а не каквото не искате.
Хубаво е да забелязвате какво не искате, защото то контрастира с това, което искате.
Но колкото повече говорите и четете за това, което не искате и казвате колко ужасно е то, създавате още повече от него. Научете се да сте спокойни и да отвличате вниманието си от това, което не искате и целия емоционален заряд около него. Насочете вниманието си към това, което искате да изживеете.

Когато вътрешният ви глас и видение станат по- дълбоки, ясни и силни от външни мнения и обстоятелства, тогава сте станали господари на живота си!
Не сте тук за да направите света точно такъв какъвто искате да бъде. Тук сте за да сътворите света около себе си по свой собствен избор, като позволите и светът, избран от другите също да съществува. Позволете на другостта на другия, да я има.
Тук стигаме и до въпроса „Ако всички третират Вселената като каталог, няма ли да го изчерпим?”
Прекрасното на Вселената в която живеем е, че има повече от достатъчно за всички.

В ума на човечеството се е загнездила лъжа, която действа като вирус. Тази лъжа е, че няма достатъчно добро, че има недостиг, че ресурсите са ограничени.Точно тази лъжа кара хората да живеят в страх, алчност, скъперничество и тези отрицателни мисли се превръщат в техни преживявания, в тяхна реалност.
И така щом си помислим, че ресурсите намаляват, откриваме нови с които да постигнем същото. Дори да смятаме че има недостиг, то е само защото не сме открили взора си към всичко, което е около нас.
И така щом видите нещо, което искате в преживяванията си…помислете за него, изпитайте усещането, влезте вътре в него. Говорете за него и го запишете, опишете го в сценарии, превърнете го в своя реалност, превръщайки се в негово съответствие.
Повечето лидери от миналото са пропуснали една важна част от Закона за привличането- увеличаването на силата му, чрез споделяне с другите.
Повечето хора се самоопределят само с тялото си. Но човек не е само тяло, дори и под микроскоп се вижда енергийно поле…а ето какво знаем за енергията:

Попитайте физик: „Кой създава вселената?” и той ще ви отговори: ЕНЕРГИЯТА. Поискайте да ви опише енергията и той ще ви каже: „Тя не може да се създава или разрушава; винаги е била, е и ще бъде; тя е всичко съществувало някога, преминава във форма, през форма и извън форма.
А сега попитайте теолог: „Кой създава вселената?” Той ще ви отговори: БОГ. Попитайте „Какво е Бог” и отговорът ще бъде: Той не може да се създава или разрушава; винаги е бил, е и ще бъде; той е всичко което е съществувало някога; преминава във форма, през форма и извън форма…
Същото описание но друга терминология. Така че ако се възприемате, като един костюм месо, една купчина кожа и кости…помислете пак!
Вие сте духовно същество, вие сте енергийно поле действащо в по-голямо енергийно поле. Всички сме свързани но не го виждаме. Не съществувам там навън и тук вътре. Във Вселената всичко е свързано, всичко е Едно.
Ние сме разклонения на една енергия. Ние сме тук в тези тела, но сме си позволили да се отклоним от най-съществената част- кой сме в действителност.
Ние сме изначална енергия, ние сме вечни същества, ние сме Божия сила.
Ние сме онова, което наричаме Бог.

По библейски можем да кажем, че сме Божи образ и подобие; можем да кажем и че сме начин Вселената да се самоосъзнае или че сме безкрайно поле от разгръщащи се възможности – всичко това ще бъде истина!
Във всички предания, митове и легенди се казва, че сме създадени по образ и подобие на съзидателния източник. Това означава, че имаме божествения потенциал и сила да сътворим света си. И това е точно така. Може би вече сте създали прекрасни и стойностни неща, а може да не сте. Помислете над този въпрос:
„Получените резултати искани ли са от вас, достойни ли са за вас?”
Ако не е така, дали сега не е моментът да промените нещата?
Защото…имате силата да го направите.

Много хора се възприемат като жертви и често изтъкват събития от миналото си- че са били малтретирани или са имали нездраво семейство…но според психолозите 85% от семействата са нездрави. Така че се оказва, че не са толкова уникални.
Може да се концентрирате върху миналото или върху това ,което искате. Когато хората се съсредоточават върху това ,което искат, онова което не искат- отпада. Едното се разширява за сметка на другото.
Хубавото на Закона за привличането е, че може да започнете откъдето сте и да започнете да мислите, да мислите истински и да започнете да генерирате в себе си усещането за хармония и щастие и тогава законът ще започне да откликва.
Започнете с едно ново убеждение, че във Вселената има повече от достатъчно, или че всичко се подрежда по най- добрия за вас начин…
Някой от вас може би си мислят: „Много хубаво, но аз не мога да го направя” или „тя /той няма да допусне да направя това” , или „не съм толкова силен”…ами добре, но само ще ви кажа, че всяко едно „Аз не съм…” се проявява, поради Закона за привличането…
Има ли някакви ограничения за Закона за привличането?
Абсолютно никакви. Няма граница!

Ние сме неограничени същества, нямаме таван на възможностите.
Способностите, дарбите и силата на всеки един човек на тази планета са НЕОГРАНИЧЕНИ!
Човек просто трябва да разбере кой е и какво иска. Мисията на всеки човек, на този свят, е такава, каквато всеки сам отреди за себе си .
Животът ви ще бъде такъв, какъвто го създадете.
Правете това, което ви носи радост …
Вътрешното щастие е горивото на успеха…Всичко, което ви кара да се чувствате добре, привлича още от същото което ви кара да се чувствате добре…
Вие четете тези редове, сега и точно вие сте го привлекли в живота си…вие избирате дали да го оползотворите, ако ви кара да се чувствате добре. Ако не се чувствате добре, сами знаете – оставете го. Намерете нещо приятно, което да резонира със сърцето ви.
Насладете се на живота си, защото е феноменален! Той е едно прекрасно пътешествие! Ще живеете различен живот, в различна реалност. Хората ще ви гледат и ще питат: „Какво правиш по-различно от мен?” Единствената разлика ще бъде, че вие прилагат осъзнато Закона за привличането .
Тогава може да правите, да имате и бъдете неща, които хората считат за невъзможни. Сега действително се придвижваме към нова ера. В тази ера последната граница ще бъде умът.
Предстои ера на безпределен потенциал и възможности. Знаете ,че използваме максимум 5%от потенциала на човешкия мозък. Представете си свят в който хората използват пълния си умствен и емоционален потенциал. Ще можем да отидем навсякъде, да правим всичко, да постигнем всичко.

Вижте себе си с доброто за което копнеете. Казва ни го всяка религиозна книга, всяка велика философска книга, всеки велик лидер, всеки Учител…всички те казват едно и също нещо, всички те показват пътя към разбиране на Закона за привличането. Сега и вие разбирате…и колкото повече го използвате, толкова повече ще го разбирате…
Може да чувствате, че щеше да е ви е по-лесно, ако чувахте тези думи още в първия ден от преживяването ви на тази Земя. Ако говорихме с вас в първия ден от физическия ви живот, бихме ви казали:

„Добре дошли на планетата Земя! Няма нещо, което не можете да бъдете, да направите или да имате. Вие сте великолепен създател и творец. Тук сте по силата на могъщата си власт и желание да бъдете тук. Дерзайте, вложете мисълта си в онова, което искате, привличайте преживявания, които да ви помогнат да решите какво искате, и щом вземете решение, отдайте мисълта си само на него. През повечето си време ще събирате данни, които да ви помогнат да решите какво точно искате, но истинската ви работа е да решите какво искате и после да се съсредоточите върху него, защото само така ще го привлечете в живота си. Това е процесът на сътворяването.”
Вярвам ,че сте велики, че във вас има нещо прекрасно. Независимо какво се е случило с вас през живота ви, независимо за колко млади или стари се смятате, в момента в който започнете да мислите правилно, онази сила във вас, която е по-голяма от целия свят, ще започне да изплува. Тя ще превземе живота ви, ще ви нахрани, облече, ще ви напътства, закриля, ще подържа самото ви съществуване…ако й позволите. ..

“Тайната” – Ронда Бърн

Няма коментари

Вашият коментар