Датa: 13 АПРИЛ

Целодневно онлайн събитие на живо в zoom

Ако ти е писнало да те манипулират и използват във връзките ти и искаш да се справиш с невъзможните хора, които превръщат живота ти в ад, то това е за теб...

разпознавай отровните хора
и се Предпазвай от МАНИПУЛАЦИИТЕ им
чрез нов 3-стъпков метод, който можеш да усвоиш само за 1 ден
(Без Повече да си блъскаш главата и да Хабиш Здравето и Нервите си, Без да Даваш Повече Пари за Успокоителни Лекарства и Терапевти, Без Да Губиш Време в Чудене Къде е Проблема и Напразни Опити да Го Промениш...)

Вземи сега с 0% РИСК ЗА ТЕБ! >>>

Толкова силно вярваме в качеството на Toxic END 1.0, че ще ти възстановим 100% пълната сума, която си инвестирал, ако след участието си в целодневното обучение не си 100% сигурен, че това е най-стойностното обучение за взаимоотношения, в което някога си участвал. Единственото условие е да присъстваш целия ден и да изпълниш всички задачи. Можеш да си поискаш парите обратно до 12 часа след събитието. Правим това, защото сме убедени в стойността, която ще получиш!

Ето какво ще получиш:
СТОЙНОСТ:  
67лв./единичен билет
97лв./билет за двама
Знаеш ли какво е общото между 
токсичните хора и компютърния вирус?

Точно както вирусът се промъква незабелязано в компютъра и започва да разрушава системата отвътре, токсичните хора могат незабелязано да влязат в живота ни и да подкопаят нашето самочувсвие и достойнство. 

След като проникнат, те започват да разпространяват своето негативно въздействие, което може да варира от леко недоволство до сериозно емоционално изтощение. Това включва лъжи, внасяне на стрес и конфликти в отношенията, потискане на личностния и професионалния растеж, точно както вирусът забавя работата на компютъра и може да нанесе множество видове щети, вариращи от леки неприятности до сериозни, дълготрайни проблеми със софтуера.

За да се предпазим, трябва да разпознаваме признаците на токсичност и да поставяме граници, подобно на антивирусен софтуер, който ни предпазва от вредни програми.

Нима си виждал антивирусен софтуер да се колебае преди да блокира вирус, който може да навреди на твоя компютър? 

Или пък да се пита дали да предприеме действие, когато засече потенциална заплаха? 

Разбира се, че не. 

Той без колебание защитава системата, защото е програмиран да разпознава и блокира вредните атаки, преди те да нанесат щети. 

По същия начин и ти трябва да развиеш способността да разчиташ хората отвъд техните маски и без колебание да поставяш граници, когато е нужно и по правилния начин. 

Това е твоят вътрешен „антивирусен софтуер“ за защита на твоите чувства.

И да – той е вграден във всеки от нас, но не всеки знае как да го използва правилно.

При някой може да е остаряла версията му…или да дава бъгове …

Най-големият „бъг“ при мен, се случи, когато участвах в риалити формата „Фермата 7“. 

Там позволих на двама изключително токсични и комплексирани мъже да се подиграват с моята добрина и да ме мачкат психически и емоционално, карайки ме да се осъмня в собствената си истина и накрая да падна духом точно на ден преди финала. Това беше повратна точка в моя живот, благодарение на която осъзнах, че трябва да преинсталирам „антивирусния си софтуер“, да започна да ценя чувствата си и да не позволявам на никой повече да си играе с тях. Осъзнах, че да поставям граници е израз на уважение към самата мен и че това е задължително, ако искам никога повече да не преживея този ад…

Бяха ми нужни месеци след края на предаването, за да излезна от тежкия постравматичен стрес, в който се намирах. Чувствах се празна отвътре, смазана психически, сякаш душата ми я нямаше, изгубена… не мога да опиша с думи състоянието си… очите ми се насълзяват…

Сетивата ми станаха свръхизострени към всеки ироничен намек, лош поглед, нежелан допир, фалшива усмивка, опит за обвинения или критика. Болката, която преживях направи границите ми бетонни стени. От едната крайност отидох в другата…

…Но за добро! Години по-късно намерих баланса, промених изцяло качеството на взаимоотношенията си  и създадох мой доказано работещ, лесен за прилагане 

3-стъпков метод, с който почти всеки може да:
и всичко това без...
Ето и някои резултати на хора, които следват метода на Ваня: 
(кликни върху видеото, за да го стартираш)

 

Всеки човек, който по един или друг начин пречи на спокойствието, щастието, успеха и развитието ти е отровен!

Истината е, че … 

Повечето взаимоотношения, които се развиват като компютърния вирус са обречени на провал и ти причиняват много болка, след която губиш себеуважението си и доверието в хората. 

НО Вината не е твоя…

Винаги ще има хора, които да нараняват чувствата ти. Манипулаторите са навсякъде около нас. 

Както гласи народната мъдрост: „Всички болести идват от ядове, а ядовете от гадове.“

Буквално здравето ти зависи от качеството на взаимоотношенията ти!

Проблемът е, че колкото по-добър си с токсичен човек, толкова повече той злоупотребява с теб и те мачка… (вербално, емоционално, физически, финансово, духовно)

После се развеждай, давай луди пари по адвокати, психолози и се лекувай след нанесени огромни щети върху самочувствието и психиката ти…

ТОВА Е ГРЕШКА!

Но добрата новина е, че може да не я допускаш никога повече, щом научиш 3 стъпковия метод на Ваня, ще можеш лесно да го приложиш в отношенията си, слагайки завинаги край на токсичните връзки.

МЕТОДЪТ

Представи си, че компютърът ти е твоят личен живот, а програмите и файловете са хората, които те заобикалят. Сканирането за вируси тогава е като един вътрешен инстинкт или механизъм за самозащита, който анализира поведението на хората около теб, за да определи дали някои от тях са потенциално токсични или вредни за теб.

  1. Познаване на „червените флагове“: Както антивирусът знае как изглеждат вирусите, така и ти можеш да се научиш да разпознаваш какво е лошо поведение при хората – като например когато някой лъже, манипулира, ако постоянно те критикува, игнорира твоите граници, или те кара да се чувстваш постоянно изтощен и нещастен. 
  2. Сканирането на твоя компютър е като да правиш редовен самоанализ на твоите взаимоотношения и да се питаш: „Как се чувствам относно хората в моя живот? Има ли някой, който постоянно ме кара да се чувствам уморен, изтощен или нещастен?“ Това е като да пуснеш пълно сканиране за вируси, за да идентифицираш потенциални проблеми.

Така че, когато става въпрос за токсични хора, е важно редовно да „сканираш“ и анализираш взаимоотношенията си, точно както би сканирал компютъра си за вируси, за да го поддържаш здрав и да работи безпроблемно.

Идентифицирането на вируси се случва, когато разпознаеш, че някой от хората около теб действително е токсичен. 

Следващата стъпка е премахването. В света на компютрите, когато откриеш вирус, обикновено използваш антивирусната програма, за да го изолираш и изтриеш, за да не може да навреди на системата. В живота, „премахването“ на токсичен човек може да не е толкова просто като натискане на бутон, но идеята е същата – трябва да вземеш мерки, за да намалиш или прекратиш влиянието, което този човек има върху теб. Това може да означава да поставиш ясни граници, да се дистанцираш, да спреш общуването с този човек или дори напълно да прекъснеш връзката, за да можеш да се погрижиш за своето душевно здраве.

И накрая, точно както е важно редовно да обновяваш антивирусната програма и да извършваш сканирания, за да предотвратиш бъдещи зарази, така и в личните отношения е важно да работиш върху себе си – да развиваш самосъзнание и умения за справяне, които могат да те предпазят от токсични хора в бъдеще. Ученето да казваш „не“, да поставяш граници, да разпознаваш ранни предупредителни знаци и да се обграждаш с позитивни, подкрепящи хора са като твоята лична „антивирусна програма“ за живота.

Така че, ако гледаш на токсичните хора като на вируси в твоята „система“, идеята е да се научиш как да ги идентифицираш, премахваш и предпазваш от тях, за да може твоята „операционна система“ – или животът ти – да работи възможно най-добре.

Целодневното онлайн обучение
По време на което ще разпознаеш отровните хора в Живота си и Ще започнеш да се справяш с тях чрез 3-стъпковия метод на Ваня Павлова
КАКВО ПОЛУЧАВАШ?

Пропуск до онлайн събитието – 13 април 2024г.(събота). Събитието ще се проведе в Zoom, съответно ти ще получиш уникален линк и парола, с които да го достъпиш. Можеш да го гледаш от всяко устройство. Освободи си целия ден, защото не се знае до кога ще продължим.

Тези тестове са създадени от социални експерти, прилагани са върху хиляди хора и резултатите от тях дават огромна яснота за това кои хора в живота ти са отровни и дали самия ти не си такъв. С тестовете ще подложиш на проверка всичките си взаимоотношения и ВНИМАНИЕ – бъди готов, защото резултатите може да не ти харесат! Чрез тези 3 теста ще осъзнаеш много неща за себе си и близките си, а също така ще научиш кои са емоционалните, поведенчески, физически и комуникационни симптоми за токсичност, така че да ги разпознаваш и да се предпазваш.

Едно от най-важните неща за човек са неговите взаимоотношения в семейството. До голяма степен те определят характера и живота на всеки. Тази аудио книга на световно известен психотерапевт, продадена в над 1 000 000 копия, ще ти помогне да се освободиш от потискащите модели на отношения с родителите си и да откриеш нов свят на увереност, вътрешна сила и емоционална независимост. Можеш да е слушаш по всяко време от телефона си.

С този бонус получаваш вечен достъп до 8 урока, в които обяснявам в детайли кой модели на мислене може да развалят взаимоотношенията ти и да бъдат наистина токсични. Това знание ще ти помогне да разбереш какво ти пречи и как да го промениш, за да не бъдеш токсична за другите. Също ще забелязваш много бързо точно тези вредни модели в другите и ще можеш да се предпазваш.

Получаваш и специалния дневник, който ще ти помогне да видиш и изследваш своите собствени токсични и ограничаващи модели, с който може би самия ти саботираш връзките си. Ако пишеш всеки ден в дневника ще усетиш огромна промяна в себе си и ще започнеш да привличаш правилните хора в живота си. 

Ще научиш техники от медиацията за разрешаване на спорове и конфликти, така че умело да лавираш при напрегнати ситуации и да се справяш без страх и без агресия с провокациите. В този видео трейнинг ще научиш, че това да запазиш спокойствие е най-голямата сила, която притежаваш. 

Достъпът ти дава възможност да се запознаеш с другите участници и да изградиш нови взаимоотношения, както и да задаваш въпросите си по всяко време.

СТОЙНОСТ:  
67лв./единичен билет
97лв./билет за двама

Вземи сега с 0% РИСК ЗА ТЕБ!

Толкова силно вярваме в качеството на Toxic END 1.0, че ще ти възстановим 100% пълната сума, която си инвестирал, ако след тази 1 година в Клуба не си 100% сигурен, че това е най-стойностното обучение за взаимоотношения, в което някога си участвал. Единственото условие е да присъстваш и на трите дни на живо в Google Meet. Можеш да си поискаш парите обратно до 12 часа след събитието. Правим това, защото сме убедени в стойността, която ще получиш!

Toxic END 1.0 е всичко, от което се нуждаеш, за да...
се предпазваш от отровни връзки с манипулатори
за кого е подходящо събитието?
С какво ще ти е полезна програмата? 
Нека ти се представя

Здравей, 

аз съм Ваня Павлова

Ето и една много малка част от отзивите на участници в моите програми

feedback-za-dnevnika
az-sam-luybov
ЗАПИШИ СЕ ЗА Целодневното онлайн Обучение
СТОЙНОСТ:  
67лв./ единичен билет
97лв./ билет за двама

Вземи сега с 0% РИСК ЗА ТЕБ!

Толкова силно вярваме в качеството на Toxic END 1.0, че ще ти възстановим 100% пълната сума, която си инвестирал, ако след участието си в целодневното обучение не си 100% сигурен, че това е най-стойностното обучение за взаимоотношения, в което някога си участвал. Единственото условие е да присъстваш целия ден и да изпълниш всички задачи. Можеш да си поискаш парите обратно до 12 часа след събитието. Правим това, защото сме убедени в стойността, която ще получиш!​