_

Тук ще получиш отговори

Коя е Ваня Павлова?

Експерт Токсични Връзки с над 10 години практика
Собственик на Академия Щастливи Заедно
Медиатор Сертифициран от Министерството на Правосъдието на Република България
Основател на най-голямата общност за взаимоотношения в България: Щастливи Заедно с Ваня Павлова 
Водещ на Събития за Запознанство на Живо
Лектор на десетки обучения и програми, през които са преминали над 5000 души
Автор на дневника “Моето по-добро аз” и картите за сближаване “Игри на чувства”
Създател на „Взаимозависимата Партньорска Система“ – първата и единствена в България система за трайна любов и здрави семейства​

Здравейте, казвам се Ваня Павлова и съм брачен консултант, медиатор и преподавател; специалист разрешаване на спорове и конфликти в междуличностните отношения. Занимавам се активно от 2016г. с изследването на поведенческите и мисловни модели на човека и по специално във взаимоотношенията с интимния партньор и в семейството. Основател съм на Академия Щастливи заедно, създател на „Взаимозависимата партньорска система“ – първата и единствена в България система за трайна любов и здрави връзки.

Моята мисия е да помогна на повече хора да спрат емоционалното насилие у дома като се научат да поставят граници. Границите ще предпазват сърцето от наранявания и ще увеличават взаимното разбиране, уважение и доверие между членовете на семейството. Така ще бъдат предотвратени много скандали, раздели / разводи и разбити животи, включително на деца. Границите са в основата на всички дълготрайни и близки взаимоотношения! Без тях рано или късно ще се появят разочарования, които създават пропаст в отношенията и партньорите се отчуждават все повече, нараняват се с думи, действия, изневери… и накрая издигат стени вместо мостове помежду си.

Kак започна да се занимаваш с това?

Винаги съм искала да бъда силна и независима жена, която работи за себе си. Затова изкарах две висши образования. Дълги години търсех мисията на сърцето си. Татко ми ме учеше да бъда „мъжко момиче“. Създадох своя Академия за онлайн търговия и помагах на много хора да постигнат финансова свобода. Само че не бях щастлива. Нещо ми липсваше, имаше една празнина у мен… и тя беше свързана с любовта. 

 

Истината е, че не обичах себе си. Каквото и да постигах, никога не беше достатъчно. Стараех се да бъда „перфектна“, но отвътре не се чувствах цялостна. Не бях уверена в себе си и не можех да създам нормална връзка, която да продължи повече от година. Все нещо ме дразнеше, карахме се за глупости и накрая се разделяхме. На моменти си мислех, че никога няма да намеря “моята сродна душа” – човекът, с когото да създам свое семейство и да живеем щастливо до края на дните си…

Случи се и си мислех, че това е моя Човек. Живяхме 3 години заедно преди да започна да се чувствам като фикуса в стаята. В сравнение с началото на връзката, поведението му коренно се промени. Вече не бях толкова важна и значима. Пропусна два от рожденните ми дни, спряхме да излизаме и да правим неща заедно; превърнахме се в съквартиранти… Беше ми много трудно и тежко, но реших да сложа край на връзката. ;(

Бях отчаяна от мъжете и разочарована от себе си! Страхувах се, че ще остана сама, особено след като последната ми любов ме изостави. Бях срината психически и емоционално – не виждах смисъл в живота си. Вътрешната празнота ставаше още по-дълбока… 

 

Какви резултати постигна със себе си и как успя да направиш промяната?

Колебаех се и не знаех какво да правя, но въпреки отчаянието и безизходицата, в която се намирах, аз никога не се предадох! Решаващ момент за мен бе 2014г., когато взех 3 важни решения:

1. Да отида на консултация с експерт емоционална интелигентност и да започна да изследвам себе си;

2. Водех си дневник всеки ден, четях много книги, ежемесечно посещавах различни курсове и програми, имах личен ментор. Всичко това ми струваше много време, енергия и пари. Буквално влагах всичко, което изкарвах в себе си.

3. Взех решение да правя всичко, което научавам. Тествах всичко лично върху себе си и своето семейство и така натрупах огромен практически опит.

И чудото се случи! Днес съм по-щастлива съм отвсякога и срещнах любовта на живота си. Той ме кара да се чувствам богиня, дава ми сигурност и спокойствие и ми показва любовта си всеки ден. В семейството ми вече има уют, топлина и споделеност. Чувствам се заредена, завършена, лека, обичана и значима. Вече знам коя съм и мога да се заявявам с лекота, решителност, увереност и спокойствие! Сега съм един от най-търсените консултанти на двойки. Имам привилегията да консултирам и обучавам стотици хора, преживели тежки и болезнени любовни раздели.

В процеса на работа открих свой подход от стъпки и доказано работещи стратегии за трайна любов и щастливи взаимоотношения. Моята Взаимозависима партньорска система помага на двойките с токсични връзки да се сплотят и обикнат отново, да преодолеят различията, да започнат да общуват на ново ниво и да се влюбят отново един в друг. Много от моите клиенти спасяват брака си, благодарение на моята система.

Кои са твоите клиенти?

Аз работя с хора като теб – копнеещи за една истинска любов за цял живот. Може би си преживял доста разочарования в любовта. Вероятно след бурно развитие в началото вашата връзка е достигнала дъното и сте пред раздяла с вашия партньор. Аз мога да ви помогна да сте отново щастливи заедно и да се обичате повече от всякога!Работила съм с хора, крайно неуверени в себе си; хора, които търпят отвратително отношение само, за да съхранят връзката си; хора, които са малтретирани физически, ментално и емоционално от родителите си и/или партньорите си. Работила съм с двойки, които са пред развод и с вече разделили се такива.  

Какви са най-честите проблеми на твоите клиенти?

Моите клиенти имат трудности в задържането на партньор и изграждането на здрава връзка. Други се оплаква от общуването с партньора си; казват че липсва изслушване и разбиране, често се карат, обвиняват и критикуват. Понякога се стига до физическа агресия, емоционално и психическо насилие. Някои са свикнали да търпят отвратително отношение и не знаят как да го променят, защото се страхуват.
Други двойки са от години заедно и са си омръзнали, смятат че любовта вече я няма, писнали са си и често търсят чужда компания и изневеряват – емоционално и реално, физически. Единият прави всичко по силите си, за да спаси връзката, но без резултат. Смята, че партньора не го/я цени, уважава, обича, а само изисква, нарежда, обижда. Страхуват се да останат сами, но са нещастни в тази връзка. Ако имат деца, най-големият им страх е, че те ще страдат и ще са най-потърпевши от раздялата.
Живеят под огромен стрес и са предимно неспокойни и притеснени, понякога депресирани, друг път силно ядосани и нервни. Огорчени са и със смачкано самочувствие. Чувстват се много зле – отхвърлени, предадени, унижени, объркани; нямат нито сигурност, нито смелост. Сякаш се намират в безизходица и не знаят какво да правят, за да съхранят себе си и връзката си и да си върнат спокойствието и щастието. Понякога някои посягат към алкохола и наркотиците като вид “спасение” и бягство от реалността, но това само задълбочава проблемите им, а не ги решава.

Какво ще бъде, ако досега не си работила със случай като моя?

Програмите ми са изградени на базата на създадената от мен ВПС (Взаимозависима партньорска система), в която се фокусираме върху три основни стълба:

 

  • Да направиш промени в своето състояние “съм”, да увеличиш най-напред любовта към себе си, да започнеш да действаш от позицията на цялостен, проактивен човек, изпълнен с увереност и сила; човек, който е влюбен в живота си, знае кой е, какво иска и какво може и ясно осъзнава, че не му е нужна половинка, която да го допълва, а равноправен партньор, с когото заедно ще са по-добре отколкото поотделно.
  • Когато промениш вътрешната представа за самия себе си, тогава ще се промени и отношението, което получаваш от хората
  • След като мислиш, чувстваш и се държиш по нов начин, естествено и резултатите в живота ти ще бъдат много различни! Ще си желан партньор и вместо да проваляш връзките си, ще създадеш здраво и сплотено семейство, живеещо в спокойствие и щастие.

Така че независимо какъв е твоя случай, може да работим заедно за изграждането на стабилна, пълна с любов и топлина връзка. Бъди сигурен, че ще получиш уникални насоки и ще те науча на всички стратегии стъпка по стъпка, така че да постигнеш трайни резултати.

Какво те отличава от останалите?

Това, което отличава работата ми от тази на всички други е, че аз използвам уникален алгоритъм за трансформация на отровните отношения в процъфтяващи любови. В коучинга си следвам процес от доказани стратегии за самочувствие и споделеност. Всеки метод, който използва, доказано работи, защото е реално тестван от самата мен и стотиците ми клиенти!

Коучингът ми се отличава със скоростта на промяната и качествените, дългосрочни резултати! Давам ясни и конкретни стъпки и решения, които двойките могат лесно да приложат на ежедневна база. Като осезаем резултат партньорите са отново близки, загрижени един за друг, комуникират много повече и правят редовно любов; в двойката се връща радостта и спокойствието. Като индивидуално постижение, всеки клиент повишава самочувствието си; започва да се чувства желан, ценен и обичан, започва да използва пълния си потенциал и да постига растеж във всяка сфера на живота си.

Какво се очаква от мен?

Когато станеш мой клиент, от теб се иска да бъдеш на време за срещите ни, да споделяш честно и открито истинските си чувства и притеснения, да слушаш внимателно моите насоки, да гледаш видео уроци и да правиш всички неща, които ти кажа, ако искаш да видиш резултат в най-скоро време. Важно е да си ангажиран, отдаден и фокусиран в процеса на промяна. Ако правиш всичко, което е нужно, ще постигнеш желаното! В мое лице ще откриеш подкрепа и мотивация да следваш програмата стъпка по стъпка с темпо, което е най-удобно за теб.

За кого НЕ са твоите програми?

Първо искам да знаеш, че не работя с всеки и на всяка цена. Внимателно избирам с кого да работя, като избирам само тези, които са мотивирани да постигнат резултати. Не работя с хора, които непрекъснато се оплакват, търсят си извинения, оправдания, не си правят задачите, съмняват се в моите способности и програми. И това е без изключения! Ако случайно си от този тип хора, аз те моля най-учтиво да не ме търсиш и се надявам, че ме разбираш защо. В този случай бих ти препоръчал да работиш с други мои колеги.

Ако имаш финансови затруднения и това е причината да не можеш да се включиш в моите програми, напълно те разбирам. препоръчвам да направиш следното: участвай във всички мои безплатни уебинари и обучения – от тях можеш да научиш много. Започни с „Пътят към щастливите отношения“. Поръчай си дневника Моето по-добро ази картите за сближаване “Игри на чувства”. Всичко това ще ти помогне да направиш стъпки към промяна. 

Какъв е твоят подход в консултирането?

В моите програми съм насочена към постигането на дългосрочни, качествени резултати с теб и твоя партньор. Моите програми са много повече от обучение и менторство. В тях съм включила модели, стратегии и практики от различни направления на невро науката, енергийната и поведенческа психология, емоционалната интелигентност. Ще получиш креативни, гъвкави решения и най-добри практики за конкретно твоята ситуация.  

Причината да създам точно така своите програми е, че самата аз продължение на много години изучавах принципите на успешните и щастливи взаимоотношения от топ-консултантите в света. Посещавах различни курсове, семинари и обучения. Всяка седмица ходех на психолог, а след него продължих индивидуални сесии със специалисти от други направления. Имах личен ментор повече от 2 години. Тествах всичко, което научавах, лично върху себе си и своето семейство и така натрупах огромен практически опит. В резултат открих подход от стъпки с доказано работещи стратегии за щастливи взаимоотношения между интимни партньори.

Работи ли подходът ти?

Да, можеш да видиш мненията на хора, с които съм работила като посетиш страницата с отзиви от тук.

Какви резултати мога да очаквам?

Резултатите на всеки клиент са различни, в зависимост от отдадеността и ангажираността и това дали прави всичко, което трябва. Може да постигнеш резултатите, които много от досегашните ми клиенти са постигнали, ако действаш фокусирано и следваш стъпките от индивидуалната си програма. Само тези хора хора постигат резултати, другите много мислят и малко правят. Въпросът е ти от кои си?

Колко бързо мога да очаквам резултати?

Обикновено повечето хора получават резултат още след старта на програмата и първата сесия с мен, после се подобряват с всяка следваща. Очевидно резултатите ще зависят и от състоянието на връзката ти с партньора, който си в момента и дали той/тя също ще участва в консултациите с мен.

Представи си, че между вас има огромна пропаст и за да се сближите е нужно да започнете да строите мост. С всяка среща с мен започвате да слагате по няколко дъски от своята страна на моста към партньора. Ако той/тя прави същото, съгласете се, че резултатите ще са много по-бързи.

Често започваме програмата само с единия, а на по-късен етап, когато усети огромната промяна, се включва и другия. След 3-4 месец от началото на програмата, обикновено се наблюдават много по-топли отношения между партньорите и ново ниво на общуване. След 7-8 месец някои казват, че се чувстват така, както в началото на връзката си – влюбени и щастливи. Помогнала съм на много хора да си запазят брака и семействата, ако ми се довериш, ще направя най-доброто, на което съм способна и за теб. 

Как мога да съм сигурен/на, че ще получа резултат?

Взаимозависимата партньорска система, която съм разработила и която ще е в основата на съвместната ни работа, е базирана на голям мой опит и знания, акумулирани от топ-менторите в света и усъвършенствани от мен. Клиентите, с които съм работила и са приложили тези стъпки и стратегии, са си върнали любовта и щастието във връзката за много по-кратко време, отколкото биха го направили, ако работеха сами. Даже, ако работеха сами, може би, изобщо нямаше да имаш връзка!

Често започваме програмата само с единия, а на по-късен етап, когато усети огромната промяна, се включва и другия. След 3-4 месец от началото на програмата, обикновено се наблюдават много по-топли отношения между партньорите и ново ниво на общуване. След 7-8 месец някои казват, че се чувстват така, както в началото на връзката си – влюбени и щастливи. Помогнала съм на много хора да си запазят брака и семействата, ако ми се довериш, ще направя най-доброто, на което съм способна и за теб. 

Аз искам да работя с теб, Ваня! Какви са възможностите, които имам? Как да започна?

Заяви безплатна опознавателна среща с мен като натиснеш бутона долу и попълниш формуляра. Аз ще се свържа с теб, за да уточним кога да проведем този разговор, в който ще се запозная с теб и твоя казус. В рамките на тази сесия ще те изслушам много внимателно, ще преценя дали мога да ти бъда полезна и ще ти дам последваща информация. Също така ще ти разясня подробно програмите си, как те работят за теб и какво можеш да постигнеш с тях. Детайли ще ти изпратя по мейл след края на нашия разговор.

 

Ако все още не съм готов/а да започна, мога ли да видя още неща, които правиш и ми носят полза?

Най-лесният начин е като се абонираш да получаваш моите седмични стратегии по имейл. С тях ще получаваш и всички покани за обучения и други живи събития, които огранизирам. Повечето от тези уебинари са безплатни и ще ти позволят да научиш много неща, които и ти да приложиш, и в същото време да ти покажат и какво можеш да очакваш (в пъти повече), ако се включиш в някоя от платените ми програми. За да се абонираш, кликни тук.

 

Аз все още имам въпроси, мога ли да ти се обадя?

Разбира се. Ако имаш въпроси, пиши на coaching@vanyapavlova.com или се обади на 0898 60 59 34 и аз или моя асистент ще ти дадем отговори на всичко, което те интересува и ще те посъветваме коя е най-подходящата за теб програма.

 

Влюби се отново в живота си!