Карти за сближаване „Игри на чувства“

38.80 лв.

Искаш ли по-бързо и лесно да преценяваш хората, за да не си губиш времето с „неточните“ за теб? Искаш ли да намериш „правилния“ партнъор в живота?

💗 Ако отговорът ти е „да“, то „Игри на чувства“ определено ще ти помогнат в това! Целта на тази настолна игра е опознаване и сближаване между хората, за да може да създават качествени взаимоотношения. Играта съдържа 55 карти с предизвикателни въпроси, които карат човек да разкрие себе си, миналото си, тайните и слабостите си.

💏 Може да играеш в двойка с любим човек или с някой, който ти харесва и искаш да научиш повече неща за него, за да прецениш дали да продължаваш срещите с този човек.

Гарантирано ще се изненадаш какви неща ще научиш за близките си! Играта предразполага да бъдем откровени, истински, без маски, да споделяме себе си.

⚜ Клиент споделя: „Ваня, 5 от 5 пъти играя на тези карти с различни момичета и всеки път след играта сме интимни. Не знам какво става, но определено работи…“

 

 

Код: IGRI123 Категория:

👇👇👇
LET’S PLAY THAT GAME 😉

Част от правила на играта:
Началото на играта поставя участникът, който изтегли първата карта. Той отговаря първи, а след него се завъртат всички други участници, докато отговорят на въпроса от изтеглената карта. Когато всички са готови, вторият играч, тегли нова карта и започва пръв. След това процедурата се повтаря и всеки минава по реда си. Важно е всеки в играта да отговори на въпроса, за да може всички да се учат от споделения опит. Това  допринася за груповата енергия и индивидуалните осъзнавания. Който откаже да отговори или да направи предизвикателство – отпада от играта и може само да наблюдава!

P.S Играта е подходяща за лица над 14 години!

❥¸.• * • . ❥ ❥¸.• * • . ❥ ❥¸.• * • . ❥ ❥¸.• * • . ❥

💢 Телефон за бързи поръчки: 0898 60 59 34

 

 

Всички те вече играят! А ти?

Ако все още се чудиш дали да купиш една игра за себе си или за подарък, виж това

Сближаване чрез картите

Мнение на клиент

Даяна от Фермата играе

Играхме във Фермата