Славея Христева
“Преди това работих с други ментори, но резултат не идваше, удрях на камък винаги…Имах проблеми и скандали с мъжа ми. Не осъзнавах, че всъщност аз нямам правилен подход към него, а травмите и раните, които имах в себе си, ставаха все по-дълбоки.

Когато започнах да работя с теб, Ваня, твоите думи постоянно зазвучаваха в главата ми, следвах внимателно насоките и напътствията ти. Ти разбра с две думи какви са проблемите и болките ми. След две консултации с теб, аз вече знаех какво да правя, за да постигна това за което мечтая. Най-голямата ми мечта ще се сбъдне много скоро, а това не е за вярване дори!

Преди 2седмици бях пред развод, без никакво желание за нищо, проблеми в работата, мъка по баща ми, който почина…..и целият свят върху главата ми! А сега…. пред мен е мечтаното бъдеще!

Благодаря ти, Ваня, че си мой ментор!(heart)”

Славея и Светльо Гунчеви (след консултации и с двамата)

Благодаря ти, Ваня за това, че работиш с нас и помагаш да възобновим отношенията си с мъжа ми, защото ние бяхме пред развод, когато аз се свързах с теб, бях отчаяна и депресирана. Но сега…. всичко е коренно различно. Вчера говорих с него и той е очарован от теб и нещата, които си му казала. Не ми сподели много, но има промяна в държанието му. Каза ми, че иска да направим и една консултация тримата, което много ме изненада, защото преди време,когато работихме с психолог, не искаше изобщо и беше насила.“

Златина Петрова
„Попаднах „случайно“ на фейсбук страницата Vanya Pavlova / Академия Щастливи заедно и изгледах едно кратко видео на Ваня, което ми допадна. Посетих сайта и гледах видео за взаимоотношенията. Допадна ми начина на обяснение на Ваня, това, че не пести/крие знанията си, всеобхватна е по темата. Записах се за уебинар за Основи на личните граници и след края му, вече знаех че Ваня е човекът за мен, който ще ми помогне да изляза от зоната си на комфорт и пасивността си, в които стоях с години към така желаната от мен промяна. 90 дневната програма за лични граници е най – трансформиращият курс за мен. За месец и половина научих толкова много неща за себе си, за травмите, емоциите и чувствата, колкото за години. В момента се чувстам по – уверена, по – спокойна, хармонична и щастлива съм. Заявявам себе си, казвам си мнението спокойно без да се тревожа какво ще кажат хората за мен, когато искам да кажа Не, си го казвам, без да чувствам вина и живея живота си с лекота и хармония. Харесвам се. А Ваня е жената, която остави следа в живота ми завинаги – помогна ми да си сбъдна най-съкровената си мечта – да живея в хармония със себе си, да не изпитвам постоянно гняв, да заявявам себе си и да вървя по пътя на промяната, да анализирам по – малко и да действам повече. БЛАГОДАРЯ ТИ ВАНЯ! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА!“
Маргарита Иванова

“Казвам се Маргарита работя в дом за възрастни в чужбина.Преди да позная Ваня бях 2 години в дълбока депресия.След като се запознах с Ваня научих че,животът е в моите ръце и да не очаквам някой друг от вън да направи живота ми щастлив.И на още много други неща който преобърнаха живота ми на вътре към моето истинско АЗ.”

Анна Петрова

“Първата ми среща с Ваня бе в най-трудния период от моя живот. Но още тогава, инстинктивно веднага разпознах няколко неща. Невероятен професионалист, искряща креативност и бих казала непоколебимо желание да вдъхва увереност. В свят, в който сме забравили да чуваме желанията си, забравили сме да чуваме себе си, тя е човек, покрай когото можеш да усетиш свистенето на крила. Благодаря ти, скъпа Ваня! В думите ти и начина, по който ги поднасяш, има топла мъдрост, блага твърдост, вяра, обич… Благодаря ти за изключителната деликатност да отстояваш себе си и хората, които ти се доверяват. С радост ще очаквам да се срещнем отново, като човеците, които са научили уроци и изградили своя свят, изпълнен с грижа и духовност.”

Анита Петкова

“Ваня,искам да ти кажа колко се радвам че съществуват такива хора като теб,които не носят омраза в себе си,а само любов.До сега гледах видеото ти за това дали сме били мачкани,унижавани, отхвърияни и наранени,тъй като последните няколко месеца ми дойдоха доста зле психически и не е истина как едно видео може да ме накара да се почувствам толкова по-добре.Имаш уникална харизма и просто излъчваш любов и доброта.Възхищавам ти се още от Фермата и просто имаш уникално мислене. Цялото това нещо което правиш има толкова много смисъл и не знаеш колко много помага❤️

Зафира Гергова
Кликни тук за видео мнението

“Лично съм срещала и други които са в тази сфера, но ти си изключително открита,всички обучения и информация, която споделяш, е изцяло преработена от теб с твоя стил, който ми е разбираем. Опитът, който имаш е и изпитан лично от теб и личната ти трансформация е още едно от нещата, с които мотивираш. Общителна си и отворена към въпроси. Поглеждайки отстрани виждам много хора, занимаващи се с това, но само до толкова колкото има в книгите и всякаш просто наизостили, а всичко от теб слушам всякаш от сърцето. Благодаря за пореден път, благодаря и на Бог, че ми показа човек като теб – прекрасна и незаменима си.”

ВЛЕЗ ВЪВ FACEBOOK ГРУПАТА МИ
„ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО“

ПОИСКАЙ ДОСТЪП

feedback-za-dnevnika