_

Мнението на моите клиенти е достатъчно показателно за начина ми на работа. Вижте сами

 

❥  Отзиви от клиенти  ❥

Отзив от Стеляна Иванова

Здравейте! Аз съм Стели, на 31г, по професия счетоводител. Дълги години се обвинявах, че не мога да контролирам гнева си, че съм раздразнителна и паля бързо. Винаги съм мислила, че проблемът е в липсата на самоконтрол и че не съм съумяла да реагирам по-адекватно, защото съм имала лош пример в детството. След обученията при Ваня разбрах, че нещата не са никак повърхностни, че ежедневните скандали на родителите ми в детството са коренът на този мой гняв, че всичко си има причина и че не трябва да се виня, че родителите ми са били емоционално незрели. Разбрах, че настоящият ми гняв е всъщност стаен детски гняв. Разбрах, че и в настоящото си семейство проектирам същия този товар от детските години, защото моделът се повтаря, докато не бъде осъзнат и пречупен. Разбрах и своите травми. Започнах да наблюдавам себе си и да разбирам защо реагирам по определен начин. Започнах да си обяснявам защо другите реагират по определен начин. Открих, че зад перфекционизмът, с който се гордеех от малка, всъщност стои една неувереност, която също има своето обяснение. Толкова неща изплуваха, че дори не бях подозирала за тях. Стараех се да съм перфектна, да контролирам, но пак не постигах контрола над емоциите си. Разбрах и че трябва да се обичам, да се приемам такава, каквато съм, да си позволявам да преживявам гняв, защото това е човешко, това е опитност на душата. Разбрах и че щастието е мой избор, гневът е мой избор, любовта е мой избор. И така след всяко обучение откривах, че имам да работя доста върху себе си, но поне вече знаех посоката.

Аз лично съм срещала и други които са в тази сфера,но ти си изключително открита,всички обучения и информация която споделяш е изцяло преработена от теб с твоя стил,който ми е разбираем.В видеата си честна и точно изказваш всичко,излъчването и енергията ти излъчват изцяло колко дълбоко се интересуваш всеки да получи нужната информация и стигне до усъзнаване.Опитът който имаш е и изпитан лично от теб и личната ти трансформация е още едно от нещата с които мотивираш.Общителна си и отворена към въпроси.Поглеждайки отстрани виждам много хора занимаващи се с това но само до толкова колкото има в книгите и всякаш просто наизостили,а всичко от теб слушам всякаш от сърцето ти,благодаря за пореден път,благодаря и на Бог че ми показа човек като теб,прекрасна и незаменима си

Отзив от Зафира Гергова

Отзив от Даниела Милева

История на клиент

След две години майчинство, започвам отново да търся себе си. Чувствам се непълноценен човек, недооценена, търся постоянно одобрение. Смятам, че имам ниска самооценка и изпитвам необходимост да съм сред хора – ясно осъзнавам,че не се чувствам цяла, ако съм сама със себе си.

История на клиент

Чувствам се като в капан, не мога да освободя мислите си от въпросната връзка и мъж, с който сме били многократно разделени и отново заедно.

Отзив от Анита Петкова

“Ваня,искам да ти кажа колко се радвам че съществуват такива хора като теб,които не носят омраза в себе си,а само любов.До сега гледах видеото ти за това дали сме били мачкани,унижавани, отхвърияни и наранени,тъй като последните няколко месеца ми дойдоха доста зле психически и не е истина как едно видео може да ме накара да се почувствам толкова по-добре.Имаш уникална харизма и просто излъчваш любов и доброта.Възхищавам ти се още от Фермата и просто имаш уникално мислене. Цялото това нещо което правиш има толкова много смисъл и не знаеш колко много помага❤️

История на клиент

Винаги попадам в токсични връзки. Прекалено много се привързвам и не се уважавам. Сякаш живея живота на другия и не смея да правя нищо, което ми харесва или да отида някъде без него, защото вечно ме е страх от изневяра и някакви такива неща.

Отзив от Маргарита Иванова

“Казвам се Маргарита работя в дом за възрастни в чужбина.Преди да позная Ваня бях 2 години в дълбока депресия.След като се запознах с Ваня научих че,животът е в моите ръце и да не очаквам някой друг от вън да направи живота ми щастлив.И на още много други неща който преобърнаха живота ми на вътре към моето истинско АЗ.”

История на клиент

Трудно ми е да приема себе си, защото съм с различна сексуална ориентация и ме е срам от мен самата.

История на клиент

Вървейки по пътя на своето “израстване” установявам, че лично при мен много често гнева и негодуванието се проявяват, щом срещна някакво мнение насочено към мен или живота ми. Например “трябвало по добре да организираме домакинството си с моя приятел” каза баба му и се чудя защо вътрешно се впрегнах? Когато някой ме критикува или вижда някакъв недостатък в мен, се обиждам, гневя и реагирам остро. Искам да владея себе си по-добре и да не се влияя от чуждото мнение.

История на клиент

Имам проблем със самочувствието и не вярвам в собствените си сили. Чувствам се слаба, неуверена и имам проблем в отношенията с мъжете. След развода със съпруга ми, който ме биеше, вече не вярвам много на мъжете.