_

Защо да се довериш на

Ваня Павлова

Ваня Павлова е брачен консултант, експерт интимни отношения; създател на взаимозависимата партньорска VP-3в1-система за щастливи взаимоотношения; автор на коучинг дневника “Моето по-добро аз” и картите за сближаване “Игри на чувства”.

 

Тя помага на отчуждените двойки да станат супер двойки; да се обикнат отново и да бъдат щастливи заедно. Мисията на Ваня е да сплотява семействата, за да може всеки от партньорите да чувства повече сигурност и любов и съвместно да отгледат ментално и емоционално здрави деца.

 

Това, което отличава работата на Ваня от тази на всички други е, че тя използва уникален алгоритъм за трансформация на отровните отношения в процъфтяващи любови. В коучинга си тя следва процес от доказани стратегии за самочувствие и споделеност. Всеки метод, който използва, доказано работи, защото е реално тестван от самата нея и стотиците й клиенти!

 

Коучингът на Ваня се отличава със скоростта на промяната и качествените, дългосрочни резултати! Тя дава ясни и конкретни стъпки и решения, които двойките могат лесно да приложат на ежедневна база. Като осезаем резултат партньорите са отново близки, загрижени един за друг, комуникират много повече и правят редовно любов; в двойката се връща радостта и спокойствието. Като индивидуално постижение, всеки клиент повишава самочувствието си; започва да се чувства желан, ценен и обичан, започва да използва пълния си потенциал и да постига растеж във всяка сфера на живота си.

Метод на работа

 

Методологията в програмите „ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО“ се базира на доказани стратегии от създадената от Ваня Павлова взаимозависима партньорска VP-3в1-система, която води до предвидими резултати в интимните взаимоотношения. При промяна на един от трите стълба, автоматично се променят и останалите: 1) Състоянието 2) Отношението 3) Резултатите

Чрез този подход постигаме:

  • Повече лична сила, увереност и щастие;
  • Запазване на връзката с партньора;
  • По-добра комуникация и по-добро отношение;
  • Повече спокойствие и сигурност; любов и разбирателство;
  • Сплотеност и споделеност;
  • Признание и подкрепа от партньора;
  • Желание за брак и отглеждане на здрави деца;
Взаимозависима Партньорска Система