25 причини да не се занимаваш с него

Научете 25 причини да не се занимавате с такъв тип хора! Това са 25-те знака, че вашият любим е нарцисист. Това са 25 признака, че ще страдате много, ако изберете да дадете сърцето си на такъв емоционално незрял човек. И ако вече се чудите ЗАЩО? Прочетете цялата статия и ще разберете!

 

Един нарцисист ще ви накара да се почувствате като най-прекрасното нещо, което някога е виждал. Това е фазата на идеализиране. Той те кара да мислиш, че е така наистина. Това е само трик, с който да ви накара да му вярвате. Когато той ви срещне, целта му от самото начало е да ви накара да се почувствате възможно най-специални. Всичко е фалшиво. Може да сте специални, но не и за него. Незабавното удовлетворение е това, което той търси. Нарцисистите използват други хора, за да се чувстват добре със себе си.

 

Ако се отнася добре с вас, той знае, че ще задоволявате нуждите му, докато не намери някой друг да го прави. Тогава той ще ви обезцени. Тогава той ще ви изхвърли. Това е играта на нарцисиста, от която трябва да се пазите!!!

1.Жадува за възхищение и признание

2. Нуждае се от комплименти, за да се чувства добре със себе си

3. Винаги ще се старае да изглежда добре пред другите хора
Ще изнесе голямо шоу, за да изглежда по-добър сред хората. Той изисква да бъде в центъра на вниманието или иначе би предпочел да бъде сам.

4. Обича незабавното удовлетворение
Нарцисистите винаги търсят хора или неща, които ще им дадат незабавно удовлетворение. Той ще прави секс с почти всеки, който му обръща известно внимание.

5. Никога наистина не обича никого, освен себе си

6. Нарцисистът изпитва любов физически, а не емоционално
Ето защо те винаги търсят нови партньори. Ако останете с нарцисист твърде дълго, ще забравите какво е истинската любов.

7. Трябва да има контрол
Той непрекъснато ще се опитва да ви накара да се промените така, че да отговаря на това, което той иска от вас. Той ще ви обучи дори за редовните ви ежедневни дейности. Той иска да знае и да контролира всичко.

8. Състезава се с всички
Нарцисистите вярват, че превъзхождат всички. Те също обичат, когато хората се състезават за тяхното внимание: жените, децата, колегите, съседите.  Това ще нахрани на нарцисиста и без това твърде голямото его.

9. Винаги е жертва

10. Винаги прехвърля вината

11. Показва малко или никаква емоция

12. Той никога не се извинява, дори когато е виновен

13. Не показва съпричастност към другите

14. Поставя неговите нужди и желания винаги преди вашите

15. Преструва се, че е някой, когото не е

16. Не е в състояние да изгради силни връзки с никого

17. Поставя страхотно емоционално шоу, когато е необходимо

18. Не чувства вина и не се учи от опита

19. Изпълва се с ярост, когато някой го упрекне за нещо

20. Ще лъже дори за нелепи неща

21. Не може да обичаш някой, който предпочита да е сам.
Дайте на нарцисист това, което иска или се махнете от лицето му. Това е отношението, което те ще имат с вас, след като си падате по тях.

22. Постоянно търси нов обект за внимание и доказване

23. Прави ви психически слаби с цел
Това е само за да може той да ви накара да правите каквото поиска. Той ще ви накара да се чувствате виновни, уплашени, сами или да се срамувате. След като всичко това бъде постигнато, вашата нужда от него става по-голяма.

24. Наслаждава се на вашата болка

25. Може да ви отхвърли като непознат, щом го опознаете и спрете да му показвате възхищение

Ако вашият човек покаже тези знаци, той вероятно е нарцисист. Това са добри издайнически признаци, че вашият любим е нарцисист. Жените също могат да бъдат нарцисисти и да показват същите тези знаци. Ще намерите нарцисисти на работа и в собственото си семейство. Те навсякъде чакат да се нахвърлят върху нова цел. Не забравяйте, че използват други хора, за да се чувстват добре със себе си.

Ако чувствате, че имате връзка с нарцисист, трябва да потърсите помощ. Ако решите да останете с нарцисист, те емоционално ще ви унищожат!!! Изберете себе си, за да не съжалявате после…

Няма коментари

Вашият коментар