Състояния на жената „Любовница“

Лято – любовница – дава енергия
– първо място/стъпка тя привлича мъжете, но ако им се отдаде твърде рано, не се получава връзка, защото мъжът губи интерес!
– елемент огън = Огъня прави жената гореща и страстна,чувствена и импулсивна, сексуална, ярка и вълнуваща мъжкото въображение; силни страсти, които не можеш да контролираш; ставаш смела, дръзка, хвърляш се с главата напред във вихъра на страстта.
– камък рубин – червен

Мъжът очаква на сексуално ниво, жената да е страстна и умела любовница, която знае всички тайни на креватното изкуство, тайните точки по мъжкото тяло, която не се бои от орални ласки, получава неограничена власт. На такава жена, мъжът не може да се насити и тя го привлича отново и отново, той жадува за нея и се стреми да прекара всяка нощ само с нея!
Това също е и духовното ниво, защото огънят е символа и на духа, на искрицата (на нефизическото), която дава живот на тялото (на физическото, на материята). Сливането на две тела не е просто физическо акт на удоволствие. То е и сливане на енергиите, сливане на душите, знак на приемане, любов, отдаденост. Това може да се изживее и усети само при секс с любим човек! При сексът за една вечер, безразборното сменяне на партнъори, никога не може да се стигне до това духовно ниво на този платонически акт. Затова е важно да се избира точния човек, с когото да правим не секс, а любов = сливане на душите.
– Духовната власт задоволява енергийните потребности на мъжа и той може да бъде любовник на жената.

Огънят дава на хората чертата – индивидуализъм – те винаги знаят по-добре от другите какво и как да стане. Затова е болезнено да се дава съвет на огнените знаци. Тези хора обожават да се изявяват пред публика -тя им е необходима както въздуха (пламенни речи). Жените в огнената стихия са темпераментни и игриви – не се страхуват да се изявят. Може да бъдат избухливи и пламенни. Досадна им е бавната реакция на другите. Бързо схващат новото и го виждат в перспектива – обичат да командват. Жената Любовница проявява всички изброени черти – добродушни и щедри, самоуверени, егоистични, противоречиви, избухливи и го прави със замах. Тя върти опасни игри и е актриса – влиза в различни роли. Не са подходящи да водят домакинството. Тези жени са много разточителни, страстни, необуздани, ревнуват и вдигат скандали, активни и спонтанни.
За да засилиш стихията на огъня пали свещи и сложи в дома си рубин; дрехи в червен цвят – червило също; високи токчета и пърхане с мигли…

Не е достатъчно само да го привлечеш, ами и да го задържиш. В състоянието Любовница ти даваш на мъжа енергия и той трябва да ти я върне под формата на подаръци, пари, скъпоценности, социално положение на съпруга и така да ти позволи да преминеш в състоянието момиче. Мъжът става съпруг и ти връща енергията когато ти си в състояние Момиче.
НИКОГА НЕ СПИ С МЪЖ БЕЗ ДА ПОЛУЧИШ НЕЩО В ЗАМЯНА! Мъжът трябва да направи нещо преди да му подариш себе си! Съществува правило, че всички пари, вложени в любимата жена, се връщат на мъжа десетократно като му позволяват да се развива и преуспява.

Как да влизаш в това състояние може да научиш чрез тези практики: https://vanyapavlova.com/courses-page/zhenski-energijni-praktiki/

__________________
Ваня Павлова
семеен терапевт
експерт интимни отношения
създател на взаимозависимата партньорска VP-3в1-система за щастливи взаимоотношения
автор на коучинг дневника “Моето по-добро аз” и картите за сближаване “Игри на чувства”.

Няма коментари

Вашият коментар