Състояние на жената „Кралица“

Зима – Кралица – получава енергия
На второ място/стъпка тя взема ума на мъжа, той прави всичко по силите си, за да бъде с нея, сякаш катери връх на планина – бори се да я спечели, активира се в него “ловеца”.
Мъжът чувства, че можеш всяка секунда да го напуснеш. Така го вдъхновяваме и същевременно сме интересни самите ние. Мъжете обсипват кралицата с подаръци и цветя, за да спечелят нейното сърце. Тя ги държи в тонус, не им дава да се отпуснат и  не ги оставя да скучаят.
– елемент въздух = той е активна, бърза стихия – човек не може да го задържи, но често и той самия не спазва една посока на движение – изменчив, никога не един и същ. През зимата е студен, безграничен…Под влиянието на различни идеи, може да сменя предпочитанията си често. Въздухът може да подтикне към компромиси, но това трябва да се забележи навременно! а жената = гъвкав ум, общителност, артистична, очароваща, пленителна, целеустремена, самостоятелна, независима, непристъпна, логична, рационална и пресметлива; обмисляш всяко действие; мислиш за свобода, взема сама решения. Кралицата е горда и бляскава жена, покровителка на мъжките сърца; вдъхновяваща муза. Тя е устремена към духовността и вътрешното израстване – не се страхува от новото – включително от познанието каква е тя всъщност.

Може да стане прекалено бъбрива
Мъжът очаква на ментално ниво, жената да бъде умна и образована, да може да води интелектуален разговор, да познава неговите дела и проблеми, да умее да го направлява и вдъхновява, да бъде интересна и независима, творческа и непредсказуема; да вижда в нея Кралицата и Музата.
– Ментална власт – задоволява интелектуалните и комуникативни потребности на мъжа и той може да бъде приятел, поклонник или партнъор на жената
– камък сапфир – тъмно-син
– цветове: бяло = сняг – истинският цвят на кралицата (ледена кралица) = цветът на студенината и чистотата, на ясната мисъл и духовността, връзката с Космоса и личното израстване. / добре се съчетава черно и бяло в костюм. Черният цвят е официален и държи на дистанция, символ на тайна, тъмна страст, желание.
Тъмно-синия и златния цвят са символи на висшата класа, на елита!: “Богатството крещи, а луксът шепне.”
– бижута – брошки, перлен гердан или тънко златно бижу – без ярки украшения
-стойка – изправена винаги, гордо вдигната глава, изпънати назад рамене

Как да станеш Кралица?

Научи от тези практики: https://vanyapavlova.com/courses-page/zhenski-energijni-praktiki-2/

__________________
Ваня Павлова
семеен терапевт
експерт интимни отношения
създател на взаимозависимата партньорска VP-3в1-система за щастливи взаимоотношения
автор на коучинг дневника “Моето по-добро аз” и картите за сближаване “Игри на чувства”.

Няма коментари

Вашият коментар